Žádná brada, zuby, za které by se styděl kdekdo. A stejně se z ní stala modelka! | Moje zdraví

Žádná brada, zuby, za které by se styděl kdekdo. A stejně se z ní stala modelka!

4. srpna 2017 • 10:00

Wijitpraphorn Punbu (19)  by  si asi nikdy nepomyslela, že by z ní mohla být modelka. Nemusíte se ani ptát proč - stačil jediný pohled, aby bylo člověku jasno. To kvůli zubům. Jenže když vyhrála v televizním pořadu plastickou operaci, svět se jí najednou obrátil vzhůru nohama... 

V Thajsku trhá televizní soutěž Pusť mě na to divácké rekordy. Pravidla jsou podobná jako třeba u Česko Slovensko má talent. Účastní se jí 1000 vybraných dívek a vítězka obdrží zájezd do Jižní Koreje s kompletní a bezplatnou procedurou plastických operací, které podle motta soutěže zcela změní její život.

Poslední vítězkou soutěže se stala právě Wijitpraphorn Punbu, používající přezdívku Fon, což v češtině znamená déšť. Před plastikou byla ve svém okolí často napadanou ošklivkou se zapadlou bradou a křivým chrupem.

Její zdeformovaný obličej vedl k dalším poruchám, jakými byly nesnesitelné chrápání a těžkosti při přijímaní potravy. Není divu, že dívka trpěla také psychickými problémy. „Vedla jsem osamocený a smutný život. Posměšky a šikana ze strany okolí mě vedly k myšlenkám na sebevraždu. Bylo to hodně bolestivé,” svěřila se dívka v televizní soutěži.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.