Šílené! Tato žena si nechala do zadku píchnout sedm a půl litru tuku! | Moje zdraví

Šílené! Tato žena si nechala do zadku píchnout sedm a půl litru tuku!

28. července 2017 • 06:00

Většina žen by si přála mít menší zadek. To ale neplatí o Jennifer Pamplona, která naopak touží mít své pozadí co největší, aby mohla konkurovat i takové celebritě, jako je Kim Kardashian. Podstoupila kvůli tomu už nejednu plastickou operaci. 

Jennifer Pamplona je dvacet čtyři let a jejím vzorem je pseudo celebrita Kim Kardashian. Touží vypadat jako ona, alespoň co se týče jejího pozadí. A je schopna pro to udělat téměř cokoliv. Minimálně tedy plastické operace jí problémy nedělají. 

V současné době už za operace zaplatila více, než 180 000 dolarů, což jsou skoro čtyři miliony korun. Ráda by pokračovala dál, ale lékaři v tuto chvíli odmítli jí jakékoliv další operace provádět. No, není se vlastně ani čemu divit. 

Během dospívání byla Jennifer šikanovaná za to, že je až příliš hubená. Možná právě proto se tolik vzhlédla v Kim Kardashian, která je proslulá svými bujnými křivkami. První operaci prodělala už v sedmnácti letech, kdy si nechala zvětšit prsa. Od té doby si nechala odstranit čtyři žebra, absolvovala operaci nosu, nechala si vyplnit líce, vycpat zadek, a podobně. 

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.