Tak tohle se vážně nepovedlo! Podívejte se na tyto zpackané plastické operace | Moje zdraví

Tak tohle se vážně nepovedlo! Podívejte se na tyto zpackané plastické operace

18. srpna 2017 • 06:00

Jasně, někdo se narodí a není spokojený se svým nosem, anebo by si chtěl nechat zmenšit zadek, či zvětšit prsa. Ale čeho je moc, toho je příliš. Podívejte se, jak to dopadne, když se to chirurgům úplně tak moc nepovede. 

Vzpomeňme si například na známou Donatellu Versace. Její touha vypadat mladě udělala z jejího obličeje v lepším případě parodii sebe sama. V tom horším se většině lidí při pohledu na její odulé rty a divný výraz ve tváři hrnou slzy do očí. Jednak lítostí nad vizáží nebohé dámy, jednak kvůli takovému neodvratnému pocitu, že takhle oteklá pusa a oči musí proboha strašně pálit, nebo ne?

Donatella ovšem oproti lidem z naší galerie dopadla ještě dobře. Bez legrace – tito lidé opravdu vypadají jako alergici na včelí bodnutí, kteří právě obdrželi sérii žihadel do úst a tváří. Nebo poslové z budoucnosti, jejíž inženýři sice dovedou poměrně dobře napodobit lidskou tvář, k životu má ale asi stejně tak daleko jako umělá maketa žraloka ve filmu Čelisti. Děsí ovšem úplně stejně.

Tito lidé ovšem působí ještě jakž takž souměrně. Nejhůř dopadli ti, jejichž plastičtí chirurgové nezvládli ani základní symetrii, a tak ze svých klientů udělali opravdová monstra, za jejichž stvoření by se nemusel stydět ani šílený vědec Frankenstein. Všechno uvidíte v následující galerii.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.