Poloha, kterou chtějí dělat všichni. Máte ji rádi také? | Moje zdraví

Poloha, kterou chtějí dělat všichni. Máte ji rádi také?

Poloha, kterou chtějí dělat všichni. Máte ji rádi také?
.. • Autor: iStock
16. srpna 2017 • 12:11

Na světě údajně existuje na šest set milostných poloh. A přesto je tou nejvíc nejoblíbenější pouze jedna, kterou spolu milenci provádí nejraději. 

Velká Británie, Belgie, Nizozemí, Německo, Rakousko, Francie, Portugalsko, Španělsko, Itálie, Švýcarsko, Polsko, Rumunsko a Maďarsko. To jsou země, které se zúčastnily sexuálního průzkumu britského portálu Dr.Ed, jehož se zúčastnilo dva tisíce respondentů. A zjistilo se, že mezi milostnými pozicemi je favoritem poloha zezadu. A to jak pro heterosexuální, tak gay i bisexuální milence!

Tato poloha totiž umožňuje hlubší proniknutí, takže je díky ní snazší najít a stimulovat posvátný bod G. Milování zezadu je pro partnera nejdominantnější a pro ženu naopak nejpoddanější a nejzranitelnější akt. Ňadra navíc volně visí dolů, takže se víc prokrví a tím jsou bradavky citlivější.

Na druhém místě v rámci tohoto výzkumu skončila tzv. misionářská poloha, tedy klasika – žena dole, muž nahoře. Třetí se umístila jezdecká pozice – muž dole, žena nahoře. Výzkum také ukázal, že orální sex patří k nejspolehlivějším způsobům, kterým ženy mohou dosáhnout orgasmu.

Průzkum se také zaměřil na obavy v milostném životě. Zjistilo se, že 38 procent pánů má strach, že své partnerce nějakým způsobem ublíží, a 31 procent dam děsí představa, že v posteli jsou málo flexibilní a nejsou schopny dostatečně potěšit svého milence.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.