Proč je skvělé chodit s mladším mužem? Skutečné ženy popisují své vztahy se zajíčky | Moje zdraví

Proč je skvělé chodit s mladším mužem? Skutečné ženy popisují své vztahy se zajíčky

  • Proč je skvělé chodit s mladším mužem? Skutečné ženy popisují své vztahy se zajíčky
    Autor: Martin Hykl, Michal Protivanský
    10. července 2017 • 06:00

    Někdy se to tak steně, že se vám naskytne příležitost chodit s mužem o generaci mladším. Proč byste se tomu neměla bránit? Osm žen prozrazuje proč je dobré začít si se zajíčkem.

  • Jana, 45 let: Jsou prostě sexy!

    . • Autor: Shutterstock

    Když jsem ho potkala a viděla, že se o mě zajímá, byla jsem poctěná. Vypadal jako George Clooney v mladším vydání a já si říkala, jaké mám štěstí, že si vybral zrovna mě. Byla jsem čerstvě rozvedená a děti už byly velké, tak jsem si řekla – proč ne? Vzpomněla jsem si na svého exmanžela s velkým pivním břichem a pleší a bylo to jasné. Ano, pro většinu starších žen jsou mladší muži velmi sexy. Sluší jim všechno, co si obléknou, z rukávů jim přetékají svaly a prostě se jim nedá odolat. Dámy, pokud jste volné, směle do toho!

  • Hedvika, 47 let: Nezajímá je, kde pracuji

    Správně zvolený make-up vám může ubrat i 10 let • Autor: shutterstock.com

    Starší muži od nás neustále něco očekávají a neustále řeší, zda bych neměla být přece jen o trochu ambicióznější. Mladší muži obvykle kývnou a řeknou „fajn“ a dál to nechají plavat. Jsem učitelka v mateřské škole, a když to řeknu starším mužům, hned na mě vybafnou: „Proč? To si moc nevyděláš, že? Neměla bys dělat něco jiného?“ Ne, děkuji, mladým klukům je šumafuk, co dělám. Jinými slovy – zajíčci se nestarají o to, kde pracujete, kolik si vyděláváte a jaké máte ambice. Ve skutečnosti je to poslední věc, na kterou myslí.

  • Eva, 42 let: Nečekají, že po nich budete chtít děti

    ... • Autor: Shutterstock

    Jsem jednou z žen, které jsou si stoprocentně jisté, že minivan s pěti dětmi pro ně není to pravé ořechové. Chci cestovat, jíst pizzu v Itálii, jezdit na velbloudu a kochat se pohledem na pyramidy. To jsem já. Jakmile jsem chodila s mužem ve stejném věku, hned se ptal, jestli chci děti. Proto chodím s mladšími kluky, kteří jsou ok a děti rozhodně neřeší. Pro mě naprosto ideální. 

  • Rebeka, 50 let: Jednají s vámi jako s pokladem

    .. • Autor: shutterstock.com

    Po rozvodu jsem poznala spoustu vrstevníků, ale bohužel jsem zjistila, že tihle rádoby muži se chovají strašně. Chodila jsem s jedním v mém věku, který žil ještě se svou matkou a neměl absolutně žádnou úctu k ženám. Když koupil lístek do kina, nechal si ho zaplatit, když jsme byli na večeři, platil jen svou polovinu útraty, nezajímal ho můj názor na nic, no prostě katastrofa. Pak jsem začala randit s mužem o patnáct let mladším a připadala jsem si jako ve snu. Zacházel se mnou jako s nejvzácnějším drahokamem, mluvil se mnou s úctou, držel mi dveře, a když viděl, že mám tašku, hned mi ji vzal. Soustředěně mě poslouchal a vážil si všeho, co jsem udělala.

  • Andrea, 46 let: Jste klenot, kterým se rádi pochlubí

    ... • Autor: Shutterstock

    Pokud jste ve středním věku, pak víte, o čem mluvím, když říkám, že mladí koloušci se s vámi rádi předvedou! Starší muži vás berou jen jako součást svého plánu, obvykle mají zlomené srdce po rozvodu a ženy ani trochu nestaví na piedestal. Mladší chlapi jsou tak trochu naivní ve světě žen a my jsme tou třešničkou na jejich dortu. Velmi rádi se totiž svým kamarádům pochlubí, že dostali starší a zkušenou ženu, která ví o sexu mnohem víc než jejich dvacetileté přítelkyně. Když jsem se se svým o dvacet let mladším přítelem setkala a pak jsem poznala i jeho přátele, pokaždé jsem viděla tu závistivou jiskru v jejich očích. Ano, je to privilegium, být se starší ženskou, a zajíčci to ví!

  • Ivana, 47 let: Sex s nimi je fantastický!

    Proč dáváme po čtyřicítce nezávaznému vztahu? • Autor: Shutterstock

    Vy i já víme, že hlavním důvodem, proč randíme s mladšími, je sex. No jistě, skvěle si s nimi i pokecáme, ale prioritou randění se zajíčky je postel. Po rozvodu jsem měla asi dva roky partnera o patnáct let staršího. Byl sice v posteli zkušený, ale sex ho moc nebavil. Teď chodím s chlapem, kterému je třicet, a jsem nadšená. Mladší kluci mají tři věci, které prostě starší nikdy mít nebudou: zvědavost, výdrž a vděčnost! Zvědavost je důležitá součást dobrého sexu, výdrž je úžasný bonus a hlavně – mladí kluci jsou vděční, jsou rádi, že si můžou dopřát sex se skutečnou ženou, jakou starší zkušená žena je.

  • Dana, 49 let: Mají otevřenou mysl a nemají zábrany

    ... • Autor: Shutterstock

    Co nejvíc miluji na mladých mužích, jsou jejich otevřená mysl a křídla, která mají. Tihle kluci vám totiž připomenou, jaké to je být mladý. Oni filozofují, reagují na svět a na všechno, co kolem nich proletí, a to z mnoha úhlů. Je to pro vás úleva – na rozdíl od randění se staršími muži, kteří chtějí obvykle jen sedět doma, koukat na fotbal a popíjet pivo. Mladší muži vám vrátí chuť do života a otevřou vám nové obzory.

  • Monika, 51 let: Nesnaží se vám dirigovat život

    Jak jste na tom po fyzické stránce? Vyzkoušejte jeden jediný cvik, který vám prozradí, o kolik se vám může zkrátit život. • Autor: Shutterstock.com

    Největší rozdíl mezi mladým a starým partnerem? Hlavně v tom, že mladší muži vám nebudou šéfovat. Budou se snažit uvažovat podobně jako vy nebo dojít ke kompromisu, případně vám dokonce budou dávat najevo, že jste na vyšší úrovni než oni. Jistě – když jim je pětadvacet. Starší muži mají tendenci vás pořád vychovávat: „Umyla sis ruce?" "Přeřaď na čtyřku!" "Zavřela jsi okna?" "Tyhle šaty jsou ošklivé, ty si neber." "Neměla bys zajít už ke kadeřnici, aby ti zabarvila ty šediny?" Je to tak a je to moje zkušenost. Mladí kluci neříkají kraviny jako ti starší a mnohem lépe vědí, co raději neříkat (hlavně kvůli tomu, že dosud nezjistili, kým vlastně jsou).

Autor: aši
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.