Pro silné povahy! Čtyřletou holčičku zabil mladík, podívejte se, jaký pohřeb rodina přichystala! | Moje zdraví

Pro silné povahy! Čtyřletou holčičku zabil mladík, podívejte se, jaký pohřeb rodina přichystala!

2. srpna 2017 • 12:00

Strašlivé! Čtyřletá holčička přišla při nehodě o život, zabil ji nerozvážný mladík, který bouračku způsobil. Malá  Violet Grace Youens  pak zemřela své matce v náručí. Rodiče se rozhodli jí připravit pohádkový pohřeb. 

O život teprve čtyřletou Violet Grace Youens z anglického St Helens připravil mladý řidič. Když šla se svou babičkou ze školy, obě dvě srazil vůz Ford Focus. Po převozu do nemocnice však malá holčička boj o život prohrála.

Dva mladíci, kteří ze zmíněného vozu utekli, byli zachyceni průmyslovou kamerou, takže se je zakrátko policii podařilo vypátrat. Za volantem seděl třiadvacetilý mladík, jehož čeká soud a snad i přísný trest.

Dívenka zemřela v náručí své maminky. Ta posléze na Facebook napsala, že její statečná holčička zachránila dva životy dárcovstvím svých ledvin a slinivky. „Mám opravdu zlomené srdce, ale jsem pyšná na svou malou bojovnici,“ dodala nešťastná žena.

Rodina se rozhodla pro dívenku uspořádat pohádkové rozloučení. Na pohřbu nechyběl skleněný kočár s koňským spřežením, jako měla Popelka. Uvnitř byla bílá rakev pomalovaná Violetinými oblíbenými pohádkovými postavami.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.