On je ona! Muž se převlékl za svoji přítelkyni a šel za ni na zkoušku. Co ho prozradilo? | Moje zdraví

On je ona! Muž se převlékl za svoji přítelkyni a šel za ni na zkoušku. Co ho prozradilo?

On je ona! Muž se převlékl za svoji přítelkyni a šel za ni na zkoušku. Co ho prozradilo?
Mladík chtěl jen pomoci své lásce, teď však musí zaplatit pokutu. • Autor: reprofoto INT
22. července 2017 • 10:00

Co všechno byste kvůli své lásce udělali? Hory přenesli? Tento mladík, když viděl svoji přítelkyni zhroucenou ze zkoušky, která ji čekala, se rozhodl ji absolvovat za ni. Co ho prozradilo?

Zamilovanému mladému muži z Kazachstánu byla uložena pokuta za to, že se převlékl za svoji sedmnáctiletou přítelkyni a šel si místo ní sednout na její zkoušku. Šlo o Unified National test, kterým studenti musí projít, pokud chtějí studovat na místní univerzitě.

Jeho láska totiž propadla panice. Byl příliš nervózní, a nic z toho, co Ayan Zhademov dělal a říkal jí, ji nemohlo uklidnit. Milující mladík se proto rozhodl pro zoufalý čin. Převlékl se do dámských šatů a vypravil se na test místo ní.

Nebylo to prý tak těžké. Na hlavu si jen nasadil dlouhou černou paruku, oblékl si bílou halenku a šedou sukni. Vše probíhalo skvěle, nikdo nepojal žádné podezření, až do chvíle, kdy Ayan promluvil hlubokým mužským hlasem. V ten moment zkoušejícím vše došlo.

"Tušili jsme, že to může být jiná žena, která se snaží vypadat jako uchazečka, ale v žádném případě nás nenapadlo, že ten, kdo se posadil na její místo, by mohl být muž. Alespoň ne dokud nepromluvil. Snažil se sice mluvit vysokým hlasem, ale bylo zřejmé, že jde o muže," řekl jeden z členů zkušební komise.

Ayanovi byla za pokus o podvod uloženy pokuta v přepočtu ve výši téměř padesáti tisíc korun, ostatní studenti jsou ale dojatí romantikou jeho gesta. "Bylo to hloupé, ale velmi romantické. Někdy nás láska přivede k tomu dělat hloupé věci. Přála bych si, aby i můj přítel byl takový romantik," řekl Dariga Nesterova, jedna z přítomných studentek.

A dojatí nejsou jen studenti. Melancholie padla i na místní podnikatele. Jeden z obchodníků, když se dozvěděl, co Ayan udělal, nabídl, že polovinu částky uhradí za něj. Dobří lidé se srdcem na pravém místě zkrátka ještě úplně nevymřeli.

Mladík chtěl jen pomoci své lásce, teď však musí zaplatit pokutu. • Autor: reprofoto INT

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.