Plastické operace jim zatemnily mozek. Podívejte se na nejšílenější z nich. | Moje zdraví

Plastické operace jim zatemnily mozek. Podívejte se na nejšílenější z nich.

21. září 2017 • 06:00

V touze změnit svůj vzhled si klidně nechají odoperovat žebra nebo si zvětšit pozadí do gigantického rozměru.

Celebrity, filmové hvězdy i modelky často nechtějí přiznat, že jim ke svému báječnému vzhledu dopomohly plastické operace. Existuji tací, kteří se plastickými operacemi chlubí.

A pak je ještě skupina lidí, kterým plastické úpravy svého zevnějšku zatemnily mozek. Netouží přiblížit se přírodní kráse. Naopak, jejich snem je vypadat jako umělé bytosti či postavy z animovaných filmů.

Za své plastické operace utrácejí statisíce i miliony korun. Ti nejšílenější z nich jsou čerstvými aktéry nové reality show Plastic and Proud (S plastikou a Pyšní), kterou nyní vysílá televizní kanál Channel 4.

Na obrazovce diváci uvidí například modelku, jejíž pozadí gigantické měří neuvěřitelných 182 centimetrů! Natashe Crown to ale nestačí a momentálně hromadí tuk, aby mohla podstoupit další chirurgický zákrok a měla své pozadí ještě větší.

Pixie Fox si nechala odoperovat šest žeber, jelikož chce být nositelkou neútlejšího pasu na světě. Mimo to se touží podobat animované postavě Jessice Rabbit. Tato sedmadvacetiletá Švédka bývalá krásnou dívkou, ale dnes už by ji nikdo nepoznal.

Neven Ciganovic, sedmačtyřicetiletý Chorvat, doufal, že mu posedlost plastickými úpravami svého těla přinese světoznámý ohlas. Svůj sen si splnil. Po bizarních úpravách svého nosu, brady i jiných částí těla je právoplatným účastníkem této reality show.

Bryan Ray má jasno. Chce vypadat jako Britney Spears a udělá pro to vše. Za plastické zákroky, botoxové injekce a další prostředky utratil přes dva miliony korun.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.