Pět nejšílenějších milenek světa: Pánové, tohle byste fakt nechtěli zažít! | Moje zdraví

Pět nejšílenějších milenek světa: Pánové, tohle byste fakt nechtěli zažít!

Pět nejšílenějších milenek světa: Pánové, tohle byste fakt nechtěli zažít!
Rozešli jste se s milekou? Pak si dejte velký pozor, jeslti se nechce mstít! • Autor: iStock.com
13. dubna 2017 • 09:10

K neuvěřitelným činům dohnala nešťastná láska těchto pět žen. Pánové, pokud máte pocit, že vaše ex snáší rozchod velmi špatně a je trochu hysterická, dejte si pozor! Některé nešťastnice byly schopny zaútočit nejen na symbol mužství, ale provádět i horší kousky!

Dominique Fischer. Tatérka, která vyryla svému milenci nožem do kůže své jméno.

3368974:normal498:true:true

Tato tatérka svému milenci, se kterým se seznámila v nočním klubu, na závěr dlouhotrvajícího alkoholového a drogového večírku, vyryla nožem na pravou paži své křestní jméno. Na levé ruce měl nic netušící muž několik řezných ran a na zádech měl i vyrytou hvězdu. Šílená žena se bránila tím, že milenec s tímto „tetováním“ souhlasil. Ten to však popírá. Navíc byl v takovém stavu, že necítil ani řezání nožem. Vydal se ihned do nemocnice pro utišující léky. A tam ho čekala další nemilá zpráva. Léčba laserem, který by mohla rány zahladit, byla je drahá, že si o ní může nechat jen zdát.

Tatiana Bastos. Tato žena bodla svého bývalého milence do penisu, protože jí odmítl sex. 

3368973:full:true:true

Ricardo Morias byl znám jako sexuální dynamo. Tedy alespoň se to o něm říkalo. Když se s Tatianou Bastos rozešel, našel si novou milneku. Tatiana na jeho sexuální um nedokázala zapomenout. Počkala si na něj, když šel z práce a celá nažhavení k nmu přiskočila do auta. Ten však její „předehru“ neocenil a požádal jí, aby vystoupila. Tatianu to tak rozzuřilo, že bodla nic netušíího muže přímo do penisu. Ricardovi se podařilo z auta utécz rovnou do nemocnice. Tam mu lékaři penis přišili. „Zašita“ pak byla i Tatiana, na 32 měsíců do vězení.

Kira V. Ruska, která ustřelila svému milenci penis petardami.

... • Autor: iStock.com

Když se Kira dozvěděla, že jí chce její partner Alik po dvou letech opustit, napadl jí šílený plán. Požádalo ho o poslední večeři na rozloučenou. Po vydatném jídle i alkoholu nic netušící muž usnul. Kira popadla několik petard a odpálila mu je přímo u přirození. Muž byl převezen ve velmi vážném stavu do nemocnice. Důvodem rozchodu byl fakt, že Kira chtěla, aby se s Alikem vzali. Ten to odmítnul se zdůvodněnímm, že se rovnou může vrátit ke své první ženě, se kterou má navíc syna.

Lisa Marie Coker. Žena, která se oháněla na svatbě svého bývalého milence žiletkou.

.... • Autor: iStock.com

Devatenáctiletá dívka byla zadržena policií, když vtrhla na svatební hostinu svého bývalého s břitvou a páčidlem v ruce. Čerství novomanželé si užívali svůj velký den, když se ve dveřích zjevila Lisa Marie s neobvyklým darem v ruce. Matka ženicha odmítla šílenou ženu vpustit na hostinu. Tu to tak rozčílilo, že začala tahat „tchyni“ za vlasy a před zraky svatebčanů nastala bitka. Lisa Marie vytáhla žiletku a sekala kolem sebe. Ženichova matka byla nakonec odvezena do nemocnice, kde jí museli zašít ruku šestnácti stehy. Lisa Marie putovala do vězení.

Tracy Davies. K narozeninám chtěla dát svému milenci francouzský polibek. A ukousla mu jazyk.

S pětačtyřicetiletým Markem Coghillem se Tracy seznámila na inzerát. Jednoho dne mu sladce sdělila, že ho miluje a že mu chce dát francouzský polibek k narozeninám. Když se jejich ústa přiblížila, Tracy se na Marka vrhla a ukousla mu kus jazyka. Chvíli ho převalovala v puse a pak ho před šokovaným mužem i s chuchvalci krve vyplivla na zem. Mark zažíval jednu horovou scénu za druhou. Kus jazyka vzal a pospíchal do nemocnice. Tam mu již ale ukousnutý kus nemohli přišít kvůli vysokému riziku infekce. A proč to Tracy udělala? Prý proto, protože toužila po dítěti a stále nebyla těhotná. Tak to Mark odnesl tímto děsivým způsobem. A Tracy za svůj čin skončila ve vězení.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.