Miminko s děsivým jménem se narodilo na Halloween. Neuhodnete, jak se jmenuje | Moje zdraví

Miminko s děsivým jménem se narodilo na Halloween. Neuhodnete, jak se jmenuje

6. listopadu 2017 • 14:00

O Halloweenu přijde na svět určitě celá spousta dětí. Chlapeček z Floridy, který se na tento strašidelný svátek letos narodil, je ale něčím výjimečný.

Jessica a Kyle se na příchod vytouženého miminka těšili. Aby ne. Jde o jejich první dítě. Nemohli se proto už dočkat. Chlapeček ale s příchodem na tento svět příliš nespěchal. Narodil se čtyři dny po termínu.

Na tom by nebylo nic divného. Kdyby tím dnem nebyl zrovna Halloween. Příjmení klučiny, který dostal jméno Oscar Grey, je totiž Frankenstein.

A to bylo, jak určitě dobře víte, to nejděsivější monstrum všech dob. Umělého člověka ohyzdné podoby s nadlidskou silou, bez emocí a citů, stvořil mladý vědec, který ho sešil z různých částí všemožných těl.

I když ale malý Frankenstein přišel na svět v Předvečer všech svatých, kdy po ulicích bloudí děsivé příšery, mumie, kostlivci a čarodějnice, jde jinak o normální roztomilé miminko, které celá rodina miluje.

"Jsme rádi, že je Oscar zdravý a silný kluk. Je to ale první miminko, které se v našem klanu s poněkud neobvyklým příjmením, narodilo zrovna na Halloween," svěřila se šťastná babička Jennifer Frankenstein v jednom z rozhovorů.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.