Poznáte, která z nich je skutečná Angelina Jolie? | Moje zdraví

Poznáte, která z nich je skutečná Angelina Jolie?

2. listopadu 2017 • 06:00

To je podoba. Jedna je hvězda filmových pláten, druhá je zpěvačka.

Jedna z nich je skutečná herečka Angelina Jolie. Druhou dámou je Meseda Bagaudinova, ruská popová zpěvačka.

Ruská krasavice zveřejnila své fotografie, na kterých připomíná hollywoodskou hvězdu, na sociálních sítích. Od té doby vedou její fanoušci diskusi, zda náhodou nemohla být obě děvčata po porodu oddělena. Angelině Jolie je 42 let, třiatřicetiletá Meseda se narodila v Grozném, v Čečensku. Popularitu si získala v roce 2008 jako zpěvačka dívčí kapely Nu Virgos. Později kapelu opustila a vydala se na sólovou dráhu.

Magazín Maxim zařadil Mesedu mezi stovku nejvíce sexy žen světa.

Meseda, která svou slávu přiživuje i na sociálních sítích má již 70 tisíc sledujících na Instagramu. Zveřejňuje fotky ze „života celebrity“: fotografie z večírků a červených koberců.

Když Meseda zveřejnila své fotografie, kde není nalíčená, vyvolala senzaci i kritiku. Fotografie, kde se hollywoodské Angelině velmi podobá, byla označována za „nádhernou“ či „úžasnou“. Ovšem jiní uživatelé se shodli, že skutečná Angelina je známá nejen svými filmy, ale také kvůli svému zapojení do humanitární práce.

Tak co, uhádli jste, kdo je na fotografii? Na první a třetí fotografii ve fotogalerii je Meseda Bagaudinova. Na druhé fotografii je skutečná Angelina Jolie.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.