Manažer navštívil svůj podnik v přestrojení. Co se dozvěděl od zaměstnankyně, jí zcela převrátilo život | Moje zdraví

Manažer navštívil svůj podnik v přestrojení. Co se dozvěděl od zaměstnankyně, jí zcela převrátilo život

Manažer navštívil svůj podnik v přestrojení. Co se dozvěděl od zaměstnankyně, jí zcela převrátilo život
Šéf a jeho zaměstnankyně. • Autor: YouTube
24. února 2017 • 10:00

Deanna, svobodná matka dvou dětí, pracovala v kavárně Coffee Bean and Tea Leaf. Jednoho dne jí požádali, aby zaučila nového zaměstnance. Setkání s ním jí úplně změnilo život.

Nic netušící Deanna neměla ani ponětí, že člověk, jehož dostala na starost, není jen obyčejný nový zaměstnanec, ale generální manažer kavárny, který se účastnil hry Chief Spy. Chtěl zjistit, jak jeho podřízení pracují a reagují na různé situace, tak se vůbec nesnažil a naopak se ještě pokoušel Deannu vyprovokovat. Ta se však předvedla jako vynikající pracovnice – vzorná, pilná, srdečná a trpělivá.

Po několika hodinách společné práce se šéfovi v převleku svěřila, že je matka samoživitelka, zemřel jí otec, který jim finančně vypomáhal, má problémy utáhnout rodinný rozpočet, a navíc je vážně nemocná – trpí rakovinou jater. A pak Deanna zažila zázrak…

Dojatý manažer Coffee Bean and Tea Leaf odhalil svou pravou identitu a nabídl ženě pomoc vskutku velkorysou: 20 tisíc dolarů na léčení a k tomu ještě dvojnásobek na vzdělání jejích dětí. Tak takového šéfa by si přál asi každý! Žen s podobným osudem, jaký potkal Deannu, je mnoho, ale happy endem jejich příběh končí jen málokdy.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.