Bláznivá svatba: Italka se vdala sama za sebe! | Moje zdraví

Bláznivá svatba: Italka se vdala sama za sebe!

29. října 2017 • 12:00

Vypadalo to jako úplně normální svatba, kterých jsou denně na světě milióny. Chyběla jen jediná věc. Ženich. Nevěsta tak své ANO řekla sama sobě. Proč to udělala?

I když to může znít šíleně, nejde zdaleka o ojedinělý případ. Lidí, kteří mají zájem o sologamii, tedy sňatek sám se sebou, po celém světě rychle přibývá. Často je to z toho důvodu, že kvůli velkému pracovnímu nasazení zkrátka nemají čas, možnost, ani chuť, se s někým seznámit.

Stejně jako Italka Laura Mesi, která pracuje jako fitness trenérka. Ta se před dvěma lety rozešla po dvanáctiletém vztahu se svým přítelem. A tehdy před kamarády i rodinou prohlásila, že pokud si do čtyřiceti nenajde vhodného partnera, se kterým by chtěla mít děti a strávit celý život, vezme si sama sebe. Už od dětství totiž toužila po tom, zažít tu úžasnou neopakovatelnou svatební atmosféru

A jak řekla, tak taky udělala. Byla to velkolepá svatba jako z pohádky, se vším co k takové události patří. Nechyběly romantické bílé šaty s vlečkou, družičky rozhazující z košíčků okvětní lístky, ani snubní prsten a slib věrnosti. Po obřadu pak samozřejmě následovala hostina, na kterou bylo pozváno sedmdesát hostů, kteří si mohli pochutnat na patrovém svatebním dortu s figurkou nevěsty, a samozřejmě i dalších vybraných delikatesách.

Celá akce čtyřicetiletou Italku vyšla v přepočtu na více než čtvrt miliónu korun. Laura ale ničeho nelituje. A podle fotek, které uveřejnila na svém internetovém profilu, si celý den i večer užila, jak se na vysněný svatební den patří. Co na tom, že chyběl ženich.

Případné známosti v budoucnosti se ale žena nebrání. „Pokud se mi jednoho dne podaří najít muže, se kterým budeme moci začít plánovat společnou budoucnost, budu šťastná, ale moje štěstí rozhodně nezávisí jen na nějakém chlapovi. Nejdůležitější je mít ráda sama sebe,“ prohlásila v rozhovoru pro italské noviny.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.