Takhle vypadají skutečné francouzáky! 100 lidí se líbalo se sklem | Moje zdraví

Takhle vypadají skutečné francouzáky! 100 lidí se líbalo se sklem

Video se připravuje ...
18. října 2017 • 06:00

Netradiční video vás přesvědčí o tom, že polibek není ve skutečnosti zas až tak sexy, jak jste si mysleli.

Polibek je jedním z nejpřirozenějších projevů náklonnosti. Zároveň ale také jedním z nejintimnějších. Provedené výzkumy navíc prokázaly, že čím víc se líbáme, tím víc jsme připraveni na sex a tím  intenzivnější sexuální zážitek nás čeká. 

Bonusem je, že během líbání zapojujeme a procvičujeme většinu obličejových svalů, takže potlačujeme tvorbu vrásek a ochabování pokožky. Při hlubokých a intenzivních polibcích navíc náš mozek dostává signály, které výrazně ovlivňují naše rozhodování. Pouhé polibky tak mohou rozhodnout o naší budoucnosti.

Napadlo vás ale někdy, jak vlastně při takovém polibku vypadáte? Můžeme vás ujistit, že sexy rozhodně ne. Nevěříte? Video, které jsme našli na internetu, vás o tom přesvědčí. Je výsledkem netradičního experimentu, do kterého se zapojila celá stovka lidí.

Ti byli požádáni, aby předvedli svoji techniku líbání. Ne ale s partnerem, jak jsou zvyklí, ale s tabulí průhledného plexiskla. Tak mohl vzniknout opravdu zajímavý krátký film, ve kterém sto mužů a žen předvedlo pomalé a smyslné pohyby jazyka a rtů. Při pohledu z druhé strany ale tyhle polibky příliš sexy nepůsobily. Alespoň na nás ne.

Pobavte se, a až budete příště někoho líbat, snažte se na shlédnuté záběry nemyslet!

Ještě pořád si myslíte, že je líbání sexy? • Autor: YouTube/ WatchCut Video

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.