7 vět, které chce od vás slyšet každý nahý muž | Moje zdraví

7 vět, které chce od vás slyšet každý nahý muž

  • 7 vět, které chce od vás slyšet každý nahý muž
    Autor: shutterstock
    21. srpna 2017 • 12:00

    K pořádnému nažhavení patří kromě dotyků také slova. Protože není nic horšího, než trapné ticho. Nebojte se být trochu sprostá a dráždit ho nejen tím, co pusou dělále, ale i tím, co z ní vypouštíte. 

  • Chci tě


    Autor: shutterstock
    Je dost nasnadě, že pokud se ocitnete v situaci, kdy má muž už dole trenýrky, že k tomu vedlo již předchozí, vzájemné vzplanutí. Ovšem ujištění, že ho opravdu chcete, hledíc na jeho obnaženou chloubu, je super.

  • Tvoje břicho, hruď nebo záda jsou úžasná


    Autor: shutterstock
    Mnoho mužů se snaží cvičit a vypadat dobře, a to právě kvůli situacím, kdy se ocitnou s ženou, o kterou mají zájem, a na kterou chtějí při intimní situaci udělat dojem. Samozřejmě to dělají i pro své zdraví, ale pochválit výsledky jejich dřiny, nikdy není na škodu.

  • Na tvém těle není nic, co by mělo chybu


    Autor: shutterstock
    Pokud nemůžete zamířit vaši lichotku přesně na žádnou část jeho těla, touto kulantní větičkou se z toho pěkně vyvlíknete a v podstatě je ještě účinnější, než pokud byste se zaměřila jen na jednu část.
  • Řekni mi, co máš rád


    Autor: shutterstock
    Tahle věta ho utvrdí v tom, že budete ochotna ve vašem společném sexuálním životě experimentovat. Pokud budete ochotná vyplnit jeho přání, jistě i on rád vyplní ta vaše.
  • Tak tomu se říká krásný penis


    Autor: shutterstock
    Pokud se vám opravdu líbí, co vidíte, nebojte se mu to zcela upřímně říct. Je mnoho způsobů, jak to vyjádřit váš obdiv. Můžete použít různé hlášky z filmů a polichotit tak, že to bude vlastně vtipné, ovšem pozor na vtip a zesměšnění, to jsou dvě zcela rozdílné věci. Lichotky týkající se jejich největší chlouby, padnou vždy na úrodnou půdu.
  • Dělej si se mnou, co chceš

    Autor: shutterstock
    Věta jako je tahle je snem pro každého muže, jakmile ji vyslovíte, nedokážete si představit, jaké věci se začnou honit v jeho hlavě. Ale pozor, pokud to nemyslíte vážně a zcela svému milenci nedůvěřujete, tak to raději nevyslovujte.

  • Mám kondom


    Autor: profimedia.cz
    Není na to nic špatného, když se jako žena chcete chránit a muži to jistě ocení, protože je jim jasné, že jste zodpovědná a staráte se o své sexuální zdraví.

  • Je to tak super, cítit tě ve mně


    Autor: profimedia.cz
    Běžný muž ví, že pracuje s běžným nádobíčkem, ale doufá, že ho používá tak, že je vám to příjemné. Tudíž ujištění, že opravdu jeho penis ve vás dělá divy,  bude pro každého muže příjemné.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.