Ženy, které milují anální sex. Co je na něm tolik vzrušuje? | Moje zdraví

Ženy, které milují anální sex. Co je na něm tolik vzrušuje?

Ženy, které milují anální sex. Co je na něm tolik vzrušuje?
Autor: Shutterstock
14. srpna 2017 • 08:00

Pro některé ženy je anální sex naprosté tabu. Bývá to pro ně totiž nepříjemné a snaží se tomu logicky vyhnout, jak čert kříži. Najdou se ale takové, které po něm vyloženě prahnou. Co je na něm tak baví? 

Mnozí lidé si anální sex spojují s bolestí a nepříjemnými pocity, nečistotou a nehygieničností. Přesto však existuje množství žen, jež na anál nedají dopustit. Hlavním důvodem, proč ho chtějí, jsou jedinečné pocity a vzrušení, které jim způsobuje. Konečník je totiž místem s velkým množstvím nervových zakončení. Jeho dráždění může být ohromě vzrušující, a navíc je to prožitek úplně jiný než stimulace vagíny nebo klitorisu. Některé ženy dosáhnou orgasmu jen samotným drážděním análního otvoru.

Spojením análního styku se stimulací klitorisu může dojít dokonce k neskutečným orgasmickým výbuchům. Anální sex pro jeho příznivkyně nemívá pouze tělesné aspekty, roli hraje i duševní stránka. Některé ženy, tedy alespoň ze začátku, může vzrušovat či uspokojovat i jen samotná myšlenka, že dělají něco nestandardního, něco, co velká část společnosti považuje za tabu.

Dalším nezanedbatelným psychický prvek je, že většina žen se do této praktiky pustí jen s partnerem, kterého miluje a naprosto mu věří. Anální sex je pro ně ještě intimnější záležitostí než sex „normální“. Anální otvor je užší než vagína, partnerovi tak mnohdy přináší intenzivnější pocity, což ženy samozřejmě může jen těšit.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.