Vaginální laserová terapie: Proč ženy touží omladit svou vaginu? | Moje zdraví

Vaginální laserová terapie: Proč ženy touží omladit svou vaginu?

Vaginální laserová terapie: Proč ženy touží omladit svou vaginu?
intimní partie • Autor: Shutterstock.com
25. listopadu 2022 • 14:00

Krize středního věku nepostihuje jen muže, také ženy občas řeší své stárnutí. To k životu sice patří, ale ruku na srdce, díky všemožným technologiím ho lze účinně a snadno zpomalit. A omladit lze skutečně všechno. Dokonce i vaši vaginu.

Suchost, svědění a nepříjemné pocity, to vše lze nyní řešit pomocí laserového omlazení ženských pohlavních orgánů. Tato vaginální laserová terapie spočívá v tom, že se do pochvy vloží laserové zařízení. To následně ohřívá vaginální stěnu a vytváří malé otvory neboli „mikrotraumata“.

Video se připravuje ...
Lepší sex díky plastické operaci intimních partií! Češky už se nestydí!VIDEO 

Účinky vaginální terapie laserem

Tato léčba stimuluje produkci kolagenu, což pomáhá zmírnit postmenopauzální vaginální potíže. Postup, který někteří označují jako „laserové omlazení vaginy“, je stále častěji nabízen po celém světě. 

Rejuvenace neboli omlazení pochvy spočívá především ve zpevnění, zúžení a zvýšení pružnosti pochvy a poševního vchodu. Tato procedura je vhodná pro každou ženu, kterou trápí problémy s intimními partiemi. Může to být ochabnutí svalů pánevního dna, syndrom uvolněných poševních stěn, který je často zapříčiněný vaginálními porody, ale také přirozený vliv stárnutí či hormonální změny v důsledku menopauzy.

Co dál rejuvenace vaginy zlepšuje?

Vaginální rejuvenací lze také předcházet problémům s pálením či svěděním v oblasti poševního vchodu, lze jimi léčit chronické kvasinkové infekce a další často se vyskytující záněty. Zákrok pomáhá zlepšovat problémy s inkontinencí. 

A samozřejmě je tato procedura možná jako řešení sníženého sebevědomí v důsledku stárnutí u každé z nás. Aby se žena opět cítila dobře a sebejistě, je tato metoda dobrým způsobem, jak její sebevědomí účinně zachránit.

Laserových zákroků nabízí dnešní plastická chirurgie spoustu. Upravují se tak viditelné části těla, které nás trápí. Nyní lze upravit také intimní partie, které sice na první pohled nevidíme, vědomí toho, že je s nimi však něco v nepořádku, může skutečně zahýbat s naším sebevědomím. Omlazení intimních partií tak vrátí ženě pozitivní pohled na své tělo, zlepší pochroumanou psychiku a zaručí kvalitní osobní život. 

Jak dlouho trvá laserová rejuvenace?

Délka samotného zákroku trvá v rozmezí od 30 do 45 minut. Návrat do běžného života je možný již 30 minut po zákroku. Již první měsíc po zákroku lze vidět zlepšení daných partií, výrazná změna se dostaví 3 měsíce od zákroku

Je samozřejmě na každé z vás, pro jaký zákrok se případně rozhodnete, dříve než však zvolíte cestu medicíny, začít můžete samy. Klasickým cvičením a posílením svalů pánevního dna. Je vědecky prokázáno, že právě fyzický pohyb pomáhá zachovat fyzické tělo mladé a výrazně zpomaluje proces stárnutí

A jaké jsou preferované sexuální pozice během milování?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.