Společně k uzdravení: Podpořte Elišku a Lukáše na konferenci Den Zdraví a Naděje | Moje zdraví

Společně k uzdravení: Podpořte Elišku a Lukáše na konferenci Den Zdraví a Naděje

19. září 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Navštivte inspirativní zdravotní konferenci Den Zdraví a Naděje, která se koná na podporu Elišky (20 let) a Lukáše (38 let), kteří se kvůli zdravotním problémům ocitli téměř ze dne na den na vozíčku. Tato silná dvojice se ale nevzdává a bojuje o návrat do plnohodnotného života. Náklady na jejich léčbu a rekonvalescenci jsou však vysoké. Díky účasti na charitativní akci jim můžete dodat naději v jejich nelehké situaci.

Konference přinese nové povědomí o možnostech, které standardní zdravotnictví lidem nenabízí. Otevírá nové varianty terapeutických a rehabilitačních procedur a formy regenerace na buněčné úrovni. Pro mnohé je konference také cestou, jak rozšířit své profesní praxe ve službách týkajících se péče o zdraví druhého a možnou obchodně-pracovní příležitostí v rámci osobní seberealizace.

Na této akci vystoupí řada výjimečných osobností, které naplňují svůj život osobním posláním pomáhat druhým a rozvíjením alternativních forem řešení zdravotních komplikací.

Tam, kde klasická medicína končí, je vždy velký prostor, jelikož přesně tam se otevírají nové cesty pro plnohodnotný zdravý život. Ať už máme na mysli prevenci a péči o vlastní zdraví, řešení důsledků zdravotních komplikací spojených s pohybovým aparátem, úrazy kostí či hojení ran, různé formy dermatologických potíží, respirační a plicní onemocnění, onkologické nemoci nebo psychické problémy.

Hlavním partnerem této akce je Neurorehabilitační klinika Arcada a Dalibor Kočí, pořadatel akce, který působí mj. jako člen týmu pro vývoj terapeutických programů a jako neurorehabilitační terapeut. Arcada je největší alternativní rehabilitační centrum ve střední Evropě.

Ať už nás osud postaví před jakoukoli životní zkoušku či situaci, která na první pohled nemusí mít vždy řešení, vzájemná podpora a pomoc nám dá vždy naději.

Autor: Dalibor Kočí

Termín a místo konání: sobota 13. 5. 2023 Clarion congress hotel, Zkrácená 2703, Ostrava.

Konference Den Zdraví a Naděje je připravena pro 1 000 osob přímo v sále. Pro všechny, kteří se nebudou moci fyzicky zúčastnit, je připraven on-line přenos.

Cena vstupného na akci je 1 000 Kč.

Cena on-line účasti na konferenci je 300 Kč.

Vstupenky pořídíte na webu zdravianadeje.cz.

V rámci finanční podpory Elišky a Lukáše můžete zakoupit tzv. Čestné vstupenky v hodnotě 100,- Kč / 1ks. Těchto vstupenek můžete dle vlastního uvážení zakoupit neomezené množství. Celý výtěžek bude věnován na cílenou pomoc Elišce a Lukášovi.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.