Psychowalkman místo léků | Moje zdraví

Psychowalkman místo léků

15. listopadu 2017 • 00:00
Prezentace klienta • 

Psychowalkman, odborně AVS přístroj, se stává nejúčinnějším způsobem pro řešení stresu, únavy, depresí a nespavosti. 

,,Trpěl jsem dlouhá léta nespavostí a musel jsem brát prášky, protože nic jiného nezabíralo. Až jsem vyzkoušel AVS přístroj. Nespavost byla za dva týdny pryč! Spím teď normálně a hlavně jsem ráno odpočatý jako nikdy předtím.“ popisuje pádesátiletý advokát Tomáš Tvrdík.“

,,Takové výpovědi jsou celkem typické. AVS přístroje jsou na nespavost účinné. V našem středisku používáme AVS přístroje od roku 1998, kdy jsem si první přivezl z ciziny.“ říká MUDr. Jan Cimický.

Jestliže se chcete zbavit celotýdenní únavy a stresu během minut, nebo vyřešit trvale deprese či nespavost během dní až týdnů, a zdravě, bez vedlejších účinků, tak je pro Vás AVS přístroj to pravé řešení. Můžete s ním také zrychlit učení, odstranit bolest, trému, alergie nebo se naučit relaxovat či meditovat. 

Autor: Galaxy.cz

Přístroj se skládá z ovládací jednotky, ze sluchátek, kde uslyšíte zvuky nebo hudbu a ze speciálních brýlí, kde pulsují barevná světla. Nasadíte si brýle a sluchátka a impulsy změní biorytmy organismu a naladí mozek a tělo do těch stavů, které jsou zapotřebí. Trpíte nespavostí? Tak si zvolíte program ,,Rychlý spánek“, světlo a zvuk změní pomocí přesných frekvencí Vaše biorytmy a Vy usnete. Stejným způsobem dosahuje AVS přístroj i dalších účinků: celkem má desítky možností. Vypadá to jako sci-fi, nebýt toho, že na vývoji technologie AVS (AVS = audiovizuální stimulace) se podílelo několik vědeckých týmů z celého světa, včetně NASA a dvou nositelů Nobelových cen.

AVS přístroje, dříve zvané psychowalkmany, u nás nejsou neznámé, nicméně větší popularitu zažívají až poslední roky: zvýšila se totiž rapidně jejich účinnost. K většímu rozšíření také přispívá fakt, že je používají známé osobnosti a lékaři. Nejlepším AVS přístrojem na světě je Laxman, který dnes používá mnoho českých celebrit a v cizině například George Clooney a David Beckham. 

Autor: Galaxy.cz

Používání AVS technologie je zcela bezpečné a tak zůstává jedinou nevýhodou vyšší pořizovací cena – od pěti do třiceti tisíc dle modelu. Investice se ale podle většiny uživatelů vyplatí: AVS přístroj má velký rozsah využití pro celou rodinu, žádné vedlejší účinky, slouží deset i více let a zejména jej proslavuje vysoká účinnost. Tuto biotechnologii lze rozhodně doporučit. Autentické zkušenosti uživatelů najdete na největší webu o této technologii: www.psychowalkman.cz.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.