Kolagen je pro ženy jako stvořený. Zjistěte, proč | Moje zdraví

Kolagen je pro ženy jako stvořený. Zjistěte, proč

Kolagen je pro ženy jako stvořený. Zjistěte, proč
Autor: Inca Collagen s.r.o.
16. července 2021 • 00:00
Prezentace klienta • 

Kolagen potřebujeme všichni. Bez něj bychom nedokázali fungovat, jde totiž o jednu z nejdůležitějších bílkovin, která se v lidském těle přirozeně tvoří. Bohužel jen do určitého věku a po 25. roce života jeho produkce zásadním způsobem klesá. Co netěší zejména něžnější pohlaví, protože nedostatek kolagenu se výrazně projevuje na zevnějšku ženy.

Ale není to jen o tom. I pro ženy je kolagen nesmírně důležitý z hlediska zdraví kloubů a celého pohybového aparátu. Dále má velký význam během zatěžkávacích období, například po porodu nebo při rekonvalescenci. A právě výživové doplňky jsou prakticky jediným účinným způsobem, jak si tuto chybějící bílkovinu, zvanou elixír mládí, lze doplnit.

Z množství výživových doplňků na trhu si však musíte správně vybrat. Kvalitní kolagen je takový, který je stoprocentně čistý, bez zbytečných aromat, příchutí a konzervantů. Je v práškové formě, jde o lyofilizovaný kolagen ze živočišných zdrojů, který se zpracovává enzymatickou hydrolýzou za studena. Všechny tyto principy výroby zajišťují, že výsledný kolagen bude maximálně účinný a co nejvíce podobný lidskému kolagenu.

Při štěpení hydrolýzou se totiž zachovává struktura trojzávitnice, díky čemuž může lidské tělo kolagenové peptidy na maximum využít. A dlouholetou jedničkou na českém i slovenském trhu je v tomto směru Inca Collagen - prémiový hydrolyzovaný rybí kolagen.

Inca Collagen je pro ženy ideální zejména kvůli účinkům na kůži celého těla, především na pokožku obličeje, kterou si dámy tak ostře sledují.

Autor: Inca Collagen s.r.o.

O tom, jak působí kolagen na pleť, říká dermatoložka Jana Molčanová z kliniky Medoderm: „Kolagen hraje důležitou roli v procesu hojení ran a je zodpovědný za pevnost a pružnost vzniklé jizvy. Rovněž v procesu stárnutí kůže hraje důležitou roli právě kolagen a jeho množství.”

● Pomáhá intenzivně hydratovat pokožku a omlazovat ji, zjemnit a zredukovat existující vrásky, dodávat elasticitu a pevnost.

● Je také skvělý na opalování během léta, protože vyživuje kůži celého těla, ta se díky tomu lépe regeneruje. Zvyšuje odolnost kůže vůči UV záření, pomáhá také při nechtěném spálení na slunci, opálení s kolagenem vydrží déle.

● Účinky Inca Collagene pro maminky po porodu jsou stejně skvělé. Pomáhá zacelit rány a obnovit poškozené tkáně po císařském řezu nebo přirozeném porodu. To vše se s kolagenem hojí lépe a rychleji.

● Kolagen také pomáhá během období kojení, kdy mají mnohé maminky bolestivé bradavky.

● Pomáhá na vypadávání vlasů po porodu, které nejednu maminku přivádí k zoufalství. Ale také i na sezónní vypadávání vlasů mimo mateřství.

● Vyživuje vlasy a zlepšuje jejich strukturu a kvalitu.

● Stejně působí na nehty, které budou při užívání kolagenu silnější a pevnější.

Ryze český produkt Inca Collagen za 6 let existence získal již více než 150 tisíc spokojených zákazníků a velká část z nich jsou právě ženy. Není tomu tak náhodou. Podívejte se, jaké má tenhle kolagen pro ženy recenze: „Musím říct, že takovou pleť jako mám nyní jsem několik let předtím neměla, vlasy mám zdravější a lesklejší, také pravidelně běhám a netrápí mě bolest kloubů… mohu tento 100% přírodní mořský kolagen doporučit,” hodnotí zákaznice Edita Němcová.

„Používam i teď při kojení a nepadaji mi tolik vlasy jako jiným maminkám. Pleť mám krásnou, bez pupínku a cítim že i energii. Je to takový malý zázrak a ja na nej nedám dopustit.” Maminka Markéta Bartoňová.

Inca Collagen je tedy ideální pomocník pro dámy každého věku. Vyzkoušejte ho i vy a poznejte sílu přírodního mořského kolagenu.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.