Jak zlepšit oslabenou imunitu? Pomoc najdeme v přírodě | Moje zdraví

Jak zlepšit oslabenou imunitu? Pomoc najdeme v přírodě

Jak zlepšit oslabenou imunitu? Pomoc najdeme v přírodě
Autor: TCM POINT s.r.o.
24. dubna 2017 • 00:00
Prezentace klienta • 

Ti z vás, kteří po dlouhé zimě každoročně bojují s jarní únavou, jistě velmi potěší, že existuje čistě přírodní recept, který si s jarní únavou poradí. Víte, jaké jsou vlastně příčiny jarní únavy? Na celkové vyčerpanosti organismu se podílí nedostatek pohybu ale i přetopené místnosti a přechod organismu do zimy. Dále znečištěné ovzduší smogem nebo špatné složení stravy. Většinu těchto faktorů můžeme ovlivnit sami. Ale je tu ještě další možnost - léčivé účinky blahodárných medicinálních hub!

Celebrity ze světa medicinálních hub

Housenice čínská je cizopasná houba, která se přirozeně vyskytuje v horských oblastech Tibetu a Číny. V tradiční čínské a tibetské medicíně patří k těm nejdražším a nejcennějším houbám na světě. Není se vůbec čemu divit. Další z medicinálních hub je známá jako lesklokorka lesklá. Ta je právem nazývána „božskou houbou nesmrtelnosti“. Ve staré Číně byla určena pouze pro císaře a jeho rodinu! Dnes je tento přírodní zázrak naštěstí k dispozici nám všem, kteří toužíme po zdraví a spokojenosti.

Posílení imunitního systému

Medicinální houby, mezi které patří již výše zmíněná houba housenice a lesklokorka, mají díky svému unikátnímu složení schopnost posílit naše tělo po všech stránkách! Obsahují totiž vysoké množství zdravé vlákniny, enzymů, vitamínů, minerálů a dalších prospěšných látek. Pokud je váš imunitní systém vyčerpaný a často bojujete s různými infekcemi, nastydnutím, záněty a dalšími zdravotními problémy, medicinální houby vám pomohou nastartovat vaše zdraví. Posilují obranné funkce imunitního systému a harmonizují je tak, aby nedocházelo ke vzniku dalších nemocí a alergií!

Autor: TCM POINT s.r.o.

Přivítejte teplé měsíce a pevné zdraví!

Protože medicinální houby jsou silnými antioxidanty, uvolňují z těla nečistoty. Pokud zvažujete jarní detox, nemusíte hledat dál! Lesklokorka a housenice posílí funkci a regeneraci jater i ledvin – ty jsou totiž během detoxikace těla vystaveny nadměrné zátěži. Aby se tělo krásně pročistilo, je třeba očistit orgány, které se starají o průběžné čištění těla! Medicinální houby působí na organismus těla tak komplexně, že k plnému zdraví podpoří pozitivní stav mysli a psychiky, které jsou neodmyslitelnou cestou ke zdravému tělu.

Co ještě tyto tradiční léčivé houby umí?

Dokážou podpořit dobrou paměť, soustředěnost, dobrou náladu i zvýšit odolnost vůči stresu! Jste po zimě také jako většina z nás vyčerpaní? Cítíte, že by si vaše tělo i mysl zasloužili lepší péči a chcete tak zlepšit kvalitu svého života? Můžete zvážit využití medicinálních hub.

Autor: TCM POINT s.r.o.

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.