Nová generace fitness oblečení pro muže. To musíte vidět! | Moje zdraví

Nová generace fitness oblečení pro muže. To musíte vidět!

21. listopadu 2017 • 06:00

Že je pánské oblečení do tělocvičny nudné? Tak to ještě neznáte novou kolekci od amerického designéra Andrewa Christana.

Každého při prvním pohledu na jednotlivé modely napadne, kdo asi může tyto fitness oblečky nosit. Ale pozor, Christianův jedinečný podnik se dostal do žebříčku nejrychleji rostoucích společností ve Spojených státech za několik posledních let. Uvedl to prestižní časopis Inc.

Největší zájem je o kvalitně vyvedené pánské spodní prádlo pro různé příležitosti. Jdete sportovat nebo jen tak vyrážíte do města? Potřebujete něco stylově originálního? Veškeré zboží je nabízeno v řadě stylů, včetně střihů, často velmi odvážných. Stačí si vybrat.

Každý kousek je pečlivě designově propracován, procházím speciální úpravou barev, potisku. Christian využívá pro své výrobky také inovativní materiály jako je bambusové vlákno či speciální bavlněné směsi.

Andrew Christian byl první, kdo představil zeštíhlující elastický pásek na svých modelech spodního prádla.

Christianovy výrobky se prodávají ve stovkách obchodů po celém světě, nabízejí je například luxusní obchodní domy Nordstrom, Selfridges i Kadewe v Německu.

 

 

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.