Pravidelným cvičením k vysněné postavě. Nezapomeňte na vhodné boty do fitka | Moje zdraví

Pravidelným cvičením k vysněné postavě. Nezapomeňte na vhodné boty do fitka

Pravidelným cvičením k vysněné postavě. Nezapomeňte na vhodné boty do fitka
Autor: CCC Czech, s.r.o.
23. května 2022 • 00:00
Prezentace klienta • 

Léto se rychle blíží a s ním i plavková sezóna! Pokud chcete vypadat dobře, měli byste začít s cvičením.

Klíčem k úspěchu je však i výběr sportovního oblečení a obuvi. Jak si vybrat to nejvhodnější?

Oblečení do fitka pro ženy

Ženy chtějí i při cvičení vypadat stylově a elegantně. Sportovní oblečení by ale mělo být především praktické. Dnes už naštěstí můžete mít obojí. Podívejte se na nabídku oblečení od CCC, ze které si určitě vyberete.

Pokud budete při sportu hodně používat nohy, jsou vhodnější kratší přiléhavé kalhoty. Pro cvičení, které nezahrnuje rychlý pohyb, jsou zase vhodnější volnější kalhoty. K nim si vezměte pohodlný top nebo tričko bez rukávů a investujte také do kvalitní sportovní podprsenky. Pokud chcete vypadat štíhlejší, zvolte tmavé barvy. Kromě černé je vhodná i šedá nebo tmavě modrá.

Oblečení do fitka pro muže

V pánské sportovní módě se těší velké oblibě klasické tepláky a kraťasy. Méně známou variantou jsou pánské legíny, které umožní vyniknout svalům. Skvěle vypadají zejména tehdy, když je zkombinujete s kraťasy.

V případě, že chcete ukázat svaly, sáhněte po tílku, u kterého se nemusíte bát vzniku zpocených kruhů v podpaží. Další možností je klasické tričko.

Sportovní oblečení by mělo být vyrobené z prodyšných materiálů, které odvádějí pot. K dispozici jsou i materiály s ionty stříbra zamezující vzniku baktérií i následného zápachu.

Jak vybrat boty do fitka

Boty do fitka by měly splňovat hned několik podmínek. Musí mít přilnavou podrážku s odolným dezénem. Chcete ochránit své klouby? Vyberte si boty se zabudovaným gelovým nebo vzduchovým polštářem! Důležitý je také materiál, ze kterého je obuv vyrobená. Prodyšné materiály zajišťují cirkulaci vzduchu, a tak zamezují pocení chodidel. Díky tomu nedochází k tvorbě nepříjemného zápachu ani ke klouzání nohy v botě.

Pokud zvolíte model s tkaničkami, předejdete možnému zranění kotníků i úrazům kolen díky tomu, že tato obuv spolehlivě zafixuje patu. Vybrat si můžete například dámské i pánské sportovní boty od CCC.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.