Dozvěděl se svou diagnózu a pak se začaly dít věci | Moje zdraví

Dozvěděl se svou diagnózu a pak se začaly dít věci

1. března 2018 • 09:34

Smrtelně nemocný muž se přeměňuje v dračí ženu.

Dnes by už nikdo nepoznal bývalého bankéře Richarda Hernandeze z Arizony. Nejprve totiž prošel proměnou z muže na ženu a nyní se ještě snaží proměnit v draka. Tedy, dračici.

Dnes žije pod jménem Eva Tiamat Baphomet Medusa, zkráceně Tiamat, podle dračice z počítačové hry.
Svou transformaci započala, když zjistila, že je HIV pozitivní. Za chirurgické, kosmetické, mnohdy velice bolestivé, zákroky utratila již 60 tisíc dolarů.

Nechala si upravit nos, vytrhnout zuby, obarvit oči a dokonce i odstranit ušní boltce. Zapracovala i na svém jazyku, aby byl pořádně špičatý.

Budoucí dračice si nechala i do čela implantovat rohy, které jsou spolu s obličejovým tetováním součástí přeměny v mýtické zvíře.

Bláznivá žena neukazuje jen svůj bizarní obličej, ale zdobí si celé tělo tak, aby se co nejvíce podobalo dračím šupinám.

Oční bělmo, které už dávno není bílé, ale zelené, nazývá Tiamat smrtícím pohledem bájné Medúzy.

"Jsem Dračí žena. Podstoupila jsem změnu pohlaví, procházím proměnou z lidského těla do lidského draka, chci se stát reptoidem,“ dodává.

Tiamat má mnoho fanoušků, kteří sledují její Facebook i kanál na Youtube. Dračí žena je zásobuje nejen novinkami ze svého bizarního života, ale podává i praktické rady o úpravě svého vzhledu.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.