Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! | Moje zdraví

Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!

Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Autor: shutterstock
10. dubna 2017 • 14:00

Sex je disciplína, v které si mnoho z nás velice libuje a v níž podává skvělé výkony. V každém případě jsou jistá pravidla, která by se měla dodržovat, jak už to v životě bývá. Aby se vaše sexuální hrátky nezměnily v noční můru, bude lepší vyhnout se během sexu těmto věcem.

Kondom s lubrikantem

Autor: shutterstock
Pokud používáte kondomy, což byste mimochodem měla, pokud nemáte stálého partnera, nikdy nepoužívejte olejové lubrikanty s latexovým kondomem. Při této kombinaci dochází často k narušení kondomu, a ten je tím pádem nefunkční. Sáhněte tedy raději po gelových nebo vodních.

Reagování na telefon

Autor: shutterstock
Život bez mobilního telefonu si už nikdo z nás moc nedovede představit. Jsou ovšem situace, kdy by měl jít rozhodně stranou, a jednou z nich je sex. Není nic horšího než sáhnout po telefonu, když vám přijde esemeska. Tím dáváte partnerovi jasné znamení, že vás sex s ním vůbec nebaví.

Netvařte se otráveně

Autor: shutterstock
Pokud má váš partner trochu problém s vyvrcholením a trvá mu to déle než obvykle, netvařte se otráveně nebo nakvašeně. Představte si sama sebe v jeho kůži, taky by se vám nelíbilo, kdyby ztrácel trpělivost s vaším orgasmem.

Nemluvte

Autor: shutterstock
Jsou lidé, kteří mluví a mluví, a tak proud slov, který vychází z jejich úst, je jako neutichající vodopád. Během sexu to může být opravdu nepříjemné. Přes neustálé žvanění si nemůžete snad ani užít to, co děláte, a stejně tak váš partner bude mít problém se soustředěním.

Nemlčte

Autor: shutterstock
Mluvit moc a nemluvit vůbec jsou dva extrémy a extrémy, jak je známo, nejsou dobré v ničem. Přílišné mluvení jsme již probraly, ale totální ticho, to je také k zbláznění. Sex je přece jen o komunikaci a alespoň malé ujištění, že vám partner dělá dobře, je skvělé.

Soustřeďte se

Autor: shutterstock
Jedna z nejhorších věcí, které se vám během sexu mohou stát, je to, že během toho, co vám partner dělá dobře, budete vykřikovat jméno někoho jiného. Něco takového opravdu nechcete.

Nebuďte pasivní

Autor: shutterstock
Pokud nemáte na sex náladu nebo energii, tak to partnerovi raději řekněte. Pokud totiž nebudete vynakládat žádnou energii a neukážete tak, že stejně jako on sex chcete a že vás baví, bude to tragédie. Nikdo nechce mít sex s leklou rybou.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.