Šokující módní trend. Dívky si lepí umělé "chlupy" do nosu | Moje zdraví

Šokující módní trend. Dívky si lepí umělé "chlupy" do nosu

15. října 2017 • 12:00

Zahoďte pinzety a zapomeňte na bolestivé vytrhávání chloupků vykukujících z nosních dírek. In je teď naopak hustý dlouhý porost.

Spousta lidí podivný nápad rovnou odsoudila a nemilosrdně zkritizovala. To ale ještě vůbec nic neznamená. I v minulosti se například nové módní trendy v počátcích často setkaly s nepochopením. A nakonec je přejaly i ty nejprestižnější salóny.

A podobně to funguje i na poli krásy. Takže i když se vám teď může zdát, že jsou ochlupacené nosní dírky jen šíleným výmyslem nějakého chorého mozku, za pár let se jimi třeba bude pyšnit většina žen na ulici.

Uživatelka Taylor R trend také vyzkoušela a svých fanoušků se zeptala, zda tento trend ano, či ne. • Autor: Instagram/Taylor R

Celou mánii odstartovala uživatelka, která si na Instagramu říká Gret_Chen_Chen. Ta zveřejnila fotografie, na kterých zvěčnila sebe samu s umělými řasami nalepenými uvnitř nosních dírek. Pravděpodobně šlo o pouhý o vtip, případně určitý umělecký projev mladé dívky. Nebo také způsob, jak na sebe upozornit. A to se jí rozhodně povedlo.

Reakce na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat. Hodně z nich bylo odsuzujících. Kdo však může skutečně fundovaně posoudit, co je skutečná krása? Pod fotkami se ale objevili i pozitivní komentáře. Jeden uživatel například napsal, že je to "roztomilé a neposlušné současně", jiný se divil, jak "kreativní" to je myšlenka. Okamžitě se také našly další dívky, které to na sobě samy vyzkoušely.

A nás jen napadá, co po tomhle bude následovat? Co třeba chlupy v uších?

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.