Nepovedené narozeninové dorty: Který je neotřesnější? | Moje zdraví

Nejotřesnější narozeninové dorty: Tohle se vážně nepovedlo!

23. září 2017 • 12:00

Někteří lidé by dort měli radši objednat v cukrárně. Při pohledu na jejich výtvor totiž oslavenci musely vhrknout slzy do očí. A rozhodně to nebyly slzy štěstí...

Každý den můžeme na sociálních sítích vidět neuvěřitelné množství fotek všech možných jídel. Existují tisíce specializovaných skupin. Amatérští kuchaři a cukráři každého věku a pohlaví se na nich chlubí svými výtvory. Publikují fotografie nádherně naservírovaných předkrmů, polévek, i hlavních jídel, chybět samozřejmě nemohou ani obrázky úžasně nazdobených dezertů. Často předčí i profesionály.

Jak už to ale bývá, ne každý z nás dostal do vínku talent na všechno. I když se může zdát, že upéct a nazdobit narozeninový dort nemůže být zas až tak obtížné, zvlášť když jsme si z internetu stáhli předlohu, opak je pravdou. Důkazem je naše fotogalerie. V ní se můžete "pokochat" dorty z celého světa, které bohužel nedopadly tak, jak si amatérští cukráři a cukrářky představovaly.

Tyhle narozeninové dorty se předlohám příliš nepodobají. • Autor: Internet

Ztopořené penisy, nebo věže zámku?

Oslavenkyně, pro kterou byl tenhle dort určený, byla určitě nadšená. Vždyť kterou holčičku by nepotěšil růžový dort ztvárňující zámek se třemi vysokými věžemi, ve kterých se mohou princezny ukrýt třeba před zlým a nelítostným drakem, který by je rád slupnul k obědu.

Rodiče, kteří tenhle dort spatří, ale na pohádky určitě myslet nebudou. A když, tak jen na ty pro dospělé. Věže totiž až příliš připomínají jednu určitou část mužsého těla. Spíš než na dětskou oslavu by se tak tenhle dort hodil spíš na večírek časopisu Playboy.

Na další nepovedené dorty se podívejte v galerii!

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.