Silikonová sexuální panna trumfuje živé prostitutky. Proč? | Moje zdraví

Silikonová sexuální panna trumfuje živé prostitutky. Proč?

10. září 2017 • 10:00

Ve vídeňském veřejném domě se stojí na umělou sexuální pannu fronty.

Ve veřejném domě Kontakthof v metropoli Rakousku pracuje několik prostitutek. Jedna z nich je však nečekaně rezervovaná i několik dní dopředu.

Pokud čekáte sličnou a komunikativní dívku, mýlíte se. Zástupy mužů čekají na silikonovou sexuální pannu Fanny. Úspěch této plastové dámy, jejíž zapůjčení stojí dva tisíce korun na hodinu, nikdo nečekal.

Fanny však se umí představit a zákazníka přivítá větou: „Ahoj, Jsem Fanny, japonská siliková panna.“

Úspěch této dámy tkví patrně v tom, že plní mnohá sexuální přání, jelikož si ji lze nastavit do rozličných poloh. Přesně podle přání zákazníka.

Fanny je prezentována jako „mladá, sexy, se štíhlou postavou a chlípnými prsy.“

Panna láká vážné zájemce i sdělením, že „po každém použití jsem důkladně vyčištěna a vydezinfikována.“

Kontaktní osoba vykřičeného domu „Frau Monika“ sice nepodává přesnější informace, jak je Fanny čištěna, ale dodává: „Myslím, že to nikdo nechce vědět.“

Proč dávají někteří muži větší zájem plastové panně před skutečnou ženou? Psycholog Gerti Senger tvrdí, že pro tyto muže je podstatné, co všechno mohou s pannou dělat. „A za druhé ji nemusí sdělovat, co je vzrušuje, což by bylo u živé prostitutky třeba,“ dodává.

Vedení veřejného domu raději objednalo kvůli velkému zájmu zákazníků z Japonska další sexuální pannu. Fanny tak brzy přijede konkurentka.

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.