Podzimní splín? Berany zachrání práce, Lvy kultura. Co dělat podle znamení? | Moje zdraví

Podzimní splín? Berany zachrání práce, Lvy kultura. Co dělat podle znamení?

Video se připravuje ...
21. listopadu 2023 • 04:55

Podzim je spojován se splínem a smutkem. I když něco takového jako podzimní deprese neexistuje a lidé s vážnými psychickými potížemi mají problémy bez ohledu na to, zda padá listí nebo kvetou stromy, ukazuje se, že v chladném počasí má více lidí tendenci se uzavírat do sebe. Co s tím? Jak si pomoct? 

Zatímco někomu vyhovuje si na podzim zalézt pod deku s dobrou knihou a horkým čajem, jiné povahy na podzim smutní. Chybí jim slunce, teplo a krátké dny jsou pro jejich psychiku náročné. 

Spolu s Martinou Blaženou Boháčovou, astroložkou a spisovatelkou, jsme připravili doporučení pro jednotlivá znamení. Co dělat, aby se z podzimu stalo vaše oblíbené roční období? 

Například Berany vždy bude zachraňovat práce. Na podzim by si tedy měli naplánovat nové projekty a aktivity. "Prostě se zaměstnat prací," radí Boháčová. 

Pro Lvy je vhodná kultura. Umění, obrazy, krásná divadelní představení, koncerty. "Vy jste lidé, kteří se rádi oblékají. Choďte do společnosti, ukazujte svou osobnost a obklopujte se kvalitními lidmi," doporučuje Boháčová.

Nejlépe jsou na tom podle Boháčové Vodnáři. "Vy moc deprese nemíváte, vy jste Vodnáři, vám patří svět. Jste veselí, rozdovádění, máte rádi společnost a jste pořád na nějakých akcích. A přesně to je lék na dobrou náladu," komentuje Boháčová.

Co mohou pro své psychické zdraví udělat další znamení? Podívejte se na video.

Autor: Marie Chmelíková
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.