Milion dolarů zaplatil za proměnu ve svůj idol z dětství. Poznáte který? | Moje zdraví

Milion dolarů zaplatil za proměnu ve svůj idol z dětství. Poznáte který?

20. října 2017 • 06:00

Jak se přihodí, že se z malého chlapce stane dospělá podoba známé panenky? 

Od malička si chlapec Jason Torress z Hobokenu v New Jersey nejraději hrál s panenkami. Při močení si vždycky sedal na toaletu, nikdy nechtěl stát. Maloval si linky na oči černou tužkou, protože se chtěl podobat zpěvačce Madonně, kterou tak rád sledoval na hudební televizním kanálu MTV. Nosil také make-up, pečoval o své nehty a rád si je lakoval.

Již v předškolním věku se zamiloval na panenky Barbie, což se zásadně projevilo v jeho další životní dráze.

Mezi vrstevníky byl vždy pro svůj výstřední zevnějšek za podivína. Říkali mu různě. Od „modelka“, přes „roztomilý chlapík“ až k nenávistným a urážlivým homofobním přezdívkám. Jenže ani šikana spolužáků ho nezatlačila do kouta.

Když navštívil komunitu transsexuálů a transvestitů, dozvěděl se více o užívání hormonů, silikonových injekcích a dalších podobných metodách.

V 19 letech podstoupil chirurgickou změnu pohlaví, následovaly operace nosu, prsou. Nová bytost jménem Nikki Exotika byla na světě. A to byl jen začátek.

Od té doby absolvuje jednu proceduru za druhou a piluje svou podobu plastové panenky Barbie. Zaúpravu svého vzhledu zaplatila již více než dvacet milionů korun!

Nikki Exotika stihla ještě založit první americkou transgender popovou kapelu „Secret Girls“.

Dnes ve svých pětatřiceti letech prý hledá opravdovou lásku. Její budoucí partner však musí splnit jednu důležitou podmínku. Vypadat jako Ken, tedy plastový přítel panenky Barbie. Tak hodně štěstí při výběru!

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.