Vysmátý gekon je hvězdou internetu. Chtěli byste ho domů? | Moje zdraví

Vysmátý gekon je hvězdou internetu. Chtěli byste ho domů?

17. října 2017 • 10:00

Máte dnes špatnou náladu, měli jste těžký den v práci? Pohled na tohle roztomilé zvířátko vyvolá úsměv na rtech i vám.

Někdy je až s podivem, jaká individua se mohou stát hvězdami sociálních sítí. Čím dál tím častěji se ale slavnými stávají i zvířátka. Obvykle jsou to samozřejmě kočičky a pejskové, o jejichž roztomilosti nemůže být pochyb. Někdy jde ale o úplně jiné mazlíčky.

Tentokrát je například hlavním aktérem drobný ještěr. Na jeho účet poprvé upozornila známa youtuberka a milovnice zvířat Taylor Nicole Dean. Od toho dne sláva malého ještěra rapidně stoupá a už dávno překročila hranice Japonska, kde se svým páníčkem žije.

Roztomilý ještěr má už téměř třicet tisíc sledujících, kteří se každý den těší na nové fotky. • Autor: Instagram/589_tomo

Roztomilý gekon se jmenuje Kohaku, což v překladu z japonštiny znamená jantar. A opravdu je nádherně jantarově zbarvený. Jen tím by si ale pozornost rozhodně nezískal. Za popularitu a slávu vděčí své "stále dobré náladě a rozkošnému úsměvu". Ten vám zvedne náladu ať chcete, nebo ne.

Není proto divu, že má Kohaku už téměř třicet tisíc sledujících, kteří se každý den mohou těšit na nové fotky. Ty z poslední doby, na nichž pózuje s malým gumovým gekonem, který je jeho zmenšenou kopií, jsou dokonalé. Je vidět, že se do své nové hračky zamiloval.

 

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.