Dívky Playboye se vyfotily po 30 letech stejně. Jsou víc sexy než dřív! | Moje zdraví

Dívky Playboye se vyfotily po 30 letech stejně. Jsou víc sexy než dřív!

18. června 2017 • 14:00

Oblíbený pánský magazín Playboy se rozhodl zcela věrně přefotit sedm titulních stran svých vydání, která vyšla přibližně před třiceti lety. Slavné krásky té doby dokázaly, že krása je věčná. Třicet let života dodalo ženám grácii a neubralo jim ani špetku jejich šarmu, krásy a sex-appealu. Posuďte sami!

Tyto fotografie jsou důkazem, že jako ženy zrajeme do krásy. Je jedno, kolik je vám let, vždycky můžete být svůdná a sexy. Nejstarší titulka je z roku 1978, nejmladší z roku 1990. Fotografové Ben Miller a Ryan Lowry se ujali toho, aby fotografie vypadaly pokud možno co nejautentičtěji. Odvedli skvělou práci.

Zakladatel tohoto časopisu pro pány Hugh Hefner jednou prohlásil: „Jednou playmate, navždy playmate.“ Jeho slova se nyní potvrdila. Jedna z přefocených krásek je také jeho bývalou manželkou. Kimberly Conard Hefner se s promiskuitním bonvivánem rozešla po deseti letech manželství, mají spolu dvě děti.

TIP NA VIDEO: Podívejte se na krátký rozhovor s modelkou Veronikou Kašákovou.

Podívejte se do fotogalerie na obálky magazínu Playboy. Objevily se na nich mnohé slavné krásky a také Češky! Která se vám líbí nejvíc?

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.