Angelina Jolie se celá rozzářila. Kdo jí vrátil úsměv na tvář? | Moje zdraví

Angelina Jolie se celá rozzářila. Kdo jí vrátil úsměv na tvář?

25. února 2017 • 00:18

Hollywoodské stálice Angelina Jolie a Brad Pitt byli považováni za nejspokojenější hvězdný pár. Úsměvy na červeném koberci rozdávali až do doby odcizení, které nasměrovalo jejich cestu k rozvodu.

Nejen sám rozchod, ale samozřejmě též nepříjemnosti spojené s rozvodem, otřesou každým, slavné herce nevyjímaje. Tak není divu, že se z takové nezáviděníhodné situace musí postupně vzpamatovávat i světoznámá star Angelina Jolie, z jejíhož obličeje se usměv – alespoň na veřejnosti – na čas vytratil.

Nedávno však fotografům zapózovala opět se svým charakteristickým úsměvem na tváři. Okamžitě se tak objevily spekulace, zda za jejím rozzářeným obličejem jsou „jen“ šťastné chvíle, které prožívá se svými dětmi, či jde o něco víc. Třeba potkala někoho, kdo v jejím srdci zacelí kráter, který v něm udělal její manžel Brad Pitt.

V dubnu 2012, po sedmi letech vztahu, oznámil slavný pár zasnoubení. V polovině května 2013 herečka oznámila, že v rámci prevence rakoviny podrobila oboustranné mastektomii. Svatba se uskutečnila 23. srpna 2014. V září 2016 podala Angelina Jolie žádost o rozvod a svěření jejich šesti dětí do výlučné péče.


Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.