Tichý sex, svatý sex jako nejlepší vánoční rozptýlení | Moje zdraví

Tichý sex, svatý sex jako nejlepší vánoční rozptýlení

Tichý sex, svatý sex jako nejlepší vánoční rozptýlení
... • Autor: Cnc
26. prosince 2022 • 06:00

Vánoce jsou pro většinu z nás časem plným stresu. Přebíháme od jednoho ke druhému a často nevíme, kde nám hlava stojí. Na řadu přichází rozptýlení, které zaručeně pomůže. Říká se mu tematicky „tichý sex“, který během tichých svátečních nocí může být tou nejlepší volbou.

Ačkoliv váš dům svítí červeně, co se počtu návštěvníků týče, na příjemné chvilky s partnerem byste ani v tento čas rozhodně neměli zapomínat. Vždyť Vánoce jsou hlavně o lásce!

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penis?VIDEO 

Jak si ale sex užít, když celá rodina neustále něco chce, něco vyžaduje a něčeho se dovolává? Hezky potichu! Sice vám i tak hrozí, že budete přistiženi takříkajíc „in flagranti“, ale není to méně důležité než prohloubení společné lásky s vaším partnerem? Jednoznačně je!

Jeden britský průzkum dokonce ukázal, že během vánočních svátků je tímto způsobem přistižen každý desátý pár. Abyste nebyli další, kdo tuhle kvótu navýší, máme pro vás tipy, jak si sex užít bez společenských faux pas. 

Sexujte potichu!

Fakt, že se vaše děti právě nacházejí ve vedlejším pokoji, vyžaduje, aby jste své sténání drželi na uzdě. Sice chápeme, že si při milostných hrátkách se svým partnerem toužíte zařvat jako Tarzan, ale v této situaci vám musí stačit, že sexovat vůbec můžete. Zkuste všechnu vášeň prožívat vnitřně, na základě fyzických aspektů svého těla. Pomoci vám může třeba výmluva, že musíte dobalit zbytek dárků a k tomu posloucháte koledy. Co na tom, že je to tentokrát o něco více nahlas, než je vaše rodina zvyklá. 

Vrzající rošt není přípustný

K uvolnění mysli i těla vám rozhodně nepomůže ani skřípající postel. Co takhle zkusit partnera překvapit sexem na zemi nebo vestoje? Pokud jinou variantu než sex v posteli odmítáte, volte polohy, při kterých neskáčete. Vhodnou pozicí je např. ta, během níž si žena sedne na mužův klín natočená čelem k němu a pevně se ho drží

Poštář, nebo sníh? Můžete si vybrat

Představivosti a následné realizaci se meze skutečně nekladou. Pokud pro vás tichý sex není sex, přesto máte naději, jak si ho užít. Můžete se dokonale „vyřvat“ do polštáře nebo se vymluvit, že si potřebujete provětrat hlavu a se svým partnerem spojíte příjemné s užitečným. Dáte si sex uprostřed lesa. Vaše nažhavenost vás jistě zahřeje a navíc si tak splníte svou první lekci otužování. I když vám při tom možná umrzne pozadí.

Počkejte, až všichni usnou

I to je možnost, jak si milování s partnerem užít dosyta. Obecně se předpokládá, že usínáme zhruba hodinu poté, co se odebereme na kutě. I tak si ale v domě plném ticha musíte dát pozor a příliš se nerozvášnit. Ne každý totiž spí tvrdě. A věřte, že ne každý je schopný do hodiny skutečně usnout. 

Opepřete představivost sextingem

Pokud opravdu sexovat nemůžete, zkuste si vztah a sexuální představivost s partnerem okořenit alespoň sextingem. Posílejte si žhavé zprávy, do kterých partnerovi napište vše, co byste s ním ráda dělala. A nezapomeňte dodat, jak moc vás vzrušuje vše, co vám odepisuje. Věřte, že když pohladíte partnerovo ego, nebudete litovat. 

Víte, kolik sexuálních pozic průměrně vystřídáme během života?

Autor: Valentina Lebová, inf
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.