Chcete tělo snů jako hvězda StarDance Marika Šoposká: Tančete! | Moje zdraví

Chcete tělo snů jako hvězda StarDance Marika Šoposká: Tančete!

23. října 2021 • 06:00

Co si budeme povídat, krásné tělo je sněm každé z nás. I proto jsou nám inspirací ti, kteří toho dosáhli tak trochu metodou cukru a biče, což jednoznačně StarDance je. Veď stačí kouknout na herečku Mariku Šoposkou a všichni máme chuť začít tančit. A to hned teď!

Pokud chcete zhubnout, je třeba zvýšit výděj tak, aby příjem zaznamenal mírný úbytek. Byl v tvz. kalorickom deficitu. To v praxi buď znamená, že zkrátka přestaneme jíst úplně dosyta, nebo takové to, že navýšíte pohyb a tím budete účinně shazovat kila.

Video se připravuje ...
Ve čtyřiceti postavu bez chyby? Jde to, podívejte se na Danielu ChoděrovouVIDEO 

Stačí se jen přesvědčit, že to jde

A opravdu to jde. Navíc není v tom nic těžkého, pustíte si hudbu a rozhýbete boky. Tým získáte nejen slušnou dávku endorfinů, ale i pocit, že pro sobě opravdu něco děláte. A děláte. Ne že ne!

Proč právě tanec?

S tancem lehce navýšíte svou tepovou frekvenci, takže hezky pěkně sáhnete do epicentra tukových zásob. Přesně tam, kam je třeba, aby tělo hublo, jak má, a navíc, aby byl tento proces trvalý a ne pouze o tom, že vypotíte vodu, kterou po jednom napití se budete mít zpět. Na rozdíl od jiných sportů se nejedná o tak extrémní zátěž, a proto je optimální "tepovka" skutečně zaručena.

Tanec je navíc tělu přirozený pohyb, takže kromě toho, že si díky němu budete formovat postavu, bude vám pohyb samotný dělat i radost. A to je to, oč tu běží. Vše, z čeho máte skvělý pocit a co děláte s láskou, je to, co vám přinese ty nejlepší výsledky.

Pro krásný úsměv a krásnější tělo!

Pokud je vaším přáním formování celého těla, jako ideální tanec se nabízí "latina". Nejen, že krásně vypadá, ale je vhodná jak pro páry, tak i pro jednotlivce. Pokud vám tedy chybí taneční partner, nezoufejte. Ve vašem rozvoji vám nic nestojí v cestě.

Marika Šoposká • Autor: Profimedia.cz

Stačí rozhýbat tělo, procítit rytmus a s úsměvem sledovat, jak se vaše tělo mění před očima!

A pokud je StarDance vaší inspirací, ale nemáte lektora, nezoufejte. Na internetu najdete řadu on-line lekcí s tím, jak se latinu naučit a krok za krokem a tak zlepšovat své výsledky.

Buchty na břiše? Žádný problém

Pokud si přejete vypracované ploché bříško, zkuste orient! Orientální tanec je skvělý pro zpevnění celého coru – což je střed těla, který nejenže následně hezky vypadá, ale zároveň drží naše tělo takříkajíc pohromadě. Navíc zpevní bříško tak, že svaly lehce vykouknou, ale ženy si i nadále zachovají svou ženskost. A o to jde. Přebytečný tuk se pomalu odplaví, a to opět díky optimální tepové frekvenci, při které žádný špíček nezůstane na místě. Orientální tanec se dokonce považuje za jistý druh meditace a při správném provedení působí na naše tělo jako zdroj energie.

Hledáte vhodnou inspiraci? Skvělou průvodkyní vám může být např. Kathreen Derouet, na jejímž kanále najdete inspirací víc než dost. Tak na nic nečekejte a pusťte se do toho!

Milujete fitko? Zkuste fitdance

Fitdance je přesně tím druhem tance, při kterém si dáte pořádně do těla. Zpevníte ho, vytvarujete a v kombinaci se skvělou hudbou se do jeho víru ponoříte tak, že vlastně zapomenete, že „cvičíte“. Skvěle se zrelaxujete a krásné tělo vám bude tou nejlepší odměnou!

Pohyb je zdravý, a to nejen pro naše tělo, ale také pro naši hlavu. A je úplně jedno, jestli na lekci docházíte osobně, nebo si svého lektora najdete on-line.

Důležité je se hýbat!

Autor: Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.