V tomto veřejném domě si zákazníci natáčejí "své" video | Moje zdraví

V tomto veřejném domě si zákazníci natáčejí "své" video

V tomto veřejném domě si zákazníci natáčejí "své" video
Žádný štáb, žádná postprodukce, jen klient, herečka či herečky a fantazie, která se zhmotní v nahrávce • Autor: profimedia.cz
19. září 2018 • 06:24

Erotický podnik Sheri’s Ranch blízko Las Vegas začal nabízet svým klientům velmi netradiční službu.

Zákazníci si mohou natočit vlastní porno. Ano, slyšíte dobře. Podnik vám za úplatu poskytne místnost, potřebné technické vybavení od Amazonu a také sličnou herečku. Jak bude vypadat erotické video, které si zákazník odnese, pak už záleží jenom na něm.

Pokoj je vybavený čtyřmi kamerami, které dílo natáčejí z různých úhlů. Nechybí ani kamera připevněná na stropě. Záznam, který program z kamer sestaví, je uložen na SD kartu a je možné si ho okamžitě odnést. Lze si jej ale upravovat podle vlastního záměru.

Intimní prostředí

„Žádný štáb, žádná postprodukce, jen klient, herečka a fantazie, která se zhmotní v nahrávce,“ představuje Dena, která erotický podnik vede, žhavou novinky pro zákazníky.

„Často jsme dostávali od klientů dotazy na videonahrávky svého výkonu, ale problém byl, že na chytrý mobilní telefon či jednu videokameru nelze zachytit vše. Navíc je problém s osvětlením a podobně. Nyní máme po problému,“ dodává.

Všechny dámy, které si klient může k natáčení svého erotického videa vybrat, jsou profesionálky, které mají potřebnou smlouvu s podnikem. Ceny jsou různé, „herečky“ si je stanovují samy. Dámy jsou si vědomy, že v dnešní digitální době si klient může udělat s nahrávkou cokoliv a záznam je věčný.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.