Sladkosti ji přivádí k orgasmu. Žena žije se zvláštní poruchou | Moje zdraví

Sladkosti ji přivádí k orgasmu. Žena žije se zvláštní poruchou

Sladkosti ji přivádí k orgasmu. Žena žije se zvláštní poruchou
Nemůže si pomoct. Sladkosti jí vyvolávají sexuální touhu • Autor: profimedia.cz
6. září 2018 • 06:32

Vzrušení pociťují lidé při rozličných činnostech. Tato žena vzplane touhou po sexu, když se přiblíží ke svým oblíbeným cukrovinkám.

Skutečně zvláštní porucha. Sammee Matthewsové byla diagnostikována sitophilie  erotická posedlost jídlem. Konzumace sladkých koláčů a cukroví vyvolávají silné sexuální vzrušení. "Miluji koláče a sušenky. Jejich vůně, chuť a hmota mě doslova vzrušují. Přestávám se soustředit a začnu i koktat,“ říká.

Při návštěvě obchodu s tímto sortimentem je zachvácena stavem, který připomíná orgasmus. Roztřesou se jí kolena a zrychlí dech. „Když vidím v cukrárně můj oblíbený sladký košíček, přepadnou mě až perverzní myšlenky, cítím vzrušení a musím zavolat svému příteli, aby brzy přijel domů,“ popisuje žena, která si dává svou oblíbenou koblihu i během sexuálního aktu.

Vášeň plodí kilogramy

Když lékaři zjistili souvislost mezi její posedlostí sladkým a sexuálním vzrušením, vážila 178 kilogramů. Jenže touha a vášeň jsou stále silnější než vůle, a tak ručička na váze překonala hranici 206 kilogramů.

Obézní žena je matkou dvou dospělých dcer a žije v Las Vegas. V poslední době byla nucena zhubnout, protože ji morbidní obezita omezovala v běžném pohybu i při péči o sebe. Dcery jí musely pomáhat s mytím, oblékáním i přípravou jídla. Sammee se živí jako modelka pro obézní.



Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.