Obsesivní příšera odhalila důvod své proměny. Tomu neuvěříte! | Moje zdraví

Obsesivní příšera odhalila důvod své proměny. Tomu neuvěříte!

21. června 2018 • 10:00

Může ještě tahle bláznivá Němka něčím šokovat? Zdá se, že ano.

Po té, co se Martině Big splnilo životní přání, a to být majitelkou největšího poprsí, přesně velikosti 70S, vytyčila si nový cíl. Proměnit se v černošku. Ano, čtete správně.

Martina Big již plně rozjela tuto svou proměnu. Čas tráví v soláriu a píchá si samoopalovací injekce.

Pyšní se tím, že kromě tmavé pokožky změnily strukturu i její vlasy. Jsou prý „přirozeně africké“. Na změnu ji prý upozornil sám kadeřník. „Své vlasy jsem pak porovnala s vlasy afrických žen a mohu potvrdit, že jsou identické,“ dodává. Podle Martiny Big jasný důkaz její proměny v opravdovou černošku.

Co na tom, že svým vzhledem více děsí než přitahuje. Připadá si krásná a neváhá do svého vzhledu investovat další statisíce.

Údajně devětadvacetiletá Martina Big si zjevně libuje v extrémech a miluje šokovat lidi. „Líbí se mi, když na mě lidi na ulici nevěřícně koukají,“ popisuje.

A proč to vlastně celé dělá?  Jednou se tato bizarní dáma svěřila, že v roce 2011 přišla při autonehodě o rodiče a sestru a plastikami se chce odpoutat od svého původního života.

Její vysvětlení, proč podstoupila injektáž pigmentu a stává se černoškou, je ještě bizarnější. Chtěla prý vědět, co lidské tělo snese, protože si její otec kdysi spálil od sluníčka záda ve Francii.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.