Na téhle zadnici je něco špatně. Ženě se posunul implantát pod kůži | Moje zdraví

Na téhle zadnici je něco špatně. Ženě se posunul implantát pod kůži

Na téhle zadnici je něco špatně. Ženě se posunul implantát pod kůži
Chtěla pěkný baculatý zadeček. Zákrok se však nepovedl • Autor: profimedia.cz
21. listopadu 2018 • 06:00

Ne každá plastická operace tělo "vylepší".

Misty z Miami na Floridě toužila po pěkném zadečku. Jedinou volbou, jak ho hodlala dosáhnout, byla pro ni plastická operace. A tak si nechala implantovat do zadnice výplň u chirurga, kterého jí doporučil známý.

Jenže zákrok se nezdařil a místo sexy zadku začaly Misty pořádné problémy. Implantát jí zadnici zdeformoval, takže měla každou půlku jinou. Implantát na ní doslova visel.

Sbohem, implantáty

Zoufalá žena se vydala za odborníky na plastickou chirurgii Terry Dubrowem a Paulem Nassifem, kteří byli z výsledku práce svého „kolegy“ zděšeni. Při vyšetření lékař Dubrow dokonce vsunul mezi kůži a visící implantát svou ruku! Bylo jasné, že musejí implantáty pryč. Misty si je prý naposledy poplácala a rozloučila se. Zákrok dobře dopadl, nebyly patrné ani jizvy.

Jenže, co se stalo dál? I když byla Misty s prací chirurgů spokojena, po pořádné zadnici se jí začalo stýskat. Požádala lékaře Dubrowa, zda by jí nemohl implantáty vrátit zpět. Ten to však odmítl a vysvětlil Misty, že její tělo implantáty nesnáší dobře. S jakýmkoliv dalším zákrokem by velmi riskovala riziko vážné infekce. Misty souhlasila, ale přesto tajně doufá, že za pár let si třeba její tělo dá říct.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.