Jak může all inclusive dovolená podpořit vaše zdraví | Moje zdraví

Jak může all inclusive dovolená podpořit vaše zdraví

Jak může all inclusive dovolená podpořit vaše zdraví
Autor: Shutterstock
2. srpna 2021 • 00:00
Prezentace klienta • 

Cítíte, že si už opravdu potřebujete odpočinout a nabít novou fyzickou i psychickou energii? Pojeďte na all inclusive dovolenou s CK Blue Style, odpočiňte si a načerpejte novou sílu.

Z široké nabídky zájezdů CK Blue Style si vybere každý. Můžete se vypravit do mnoha destinací a resortů a splnit si tak své cestovatelské sny. Hotely nabízené CK Blue Style jsou prověřené po stránce kvality služeb a nabízejí skvělé zázemí ať už pro romantický zájezd či dovolenou s dětmi.

Pro dobré zdraví je kromě jiného důležitý také opravdový odpočinek, a to jak těla, tak mysli. Zakoupení zájezdu u cestovní kanceláře nejen šetří váš čas, ale také snižuje stres okolo plánování. Navíc CK Blue Style má ve svých destinacích česky mluvící delegáty, na které se můžete v případě problémů obrátit a nemusíte tak řešit danou situaci sami.

„Naše cestovní kancelář patří k jedněm z mála na trhu, které zajištují přímo v ceně všech zájezdů kvalitní pojištění léčebných výloh s 24/7 celosvětovou asistencí na cestách. Uvedená služba je součástí našeho konceptu kvality péče a služeb pro naše klienty. Je pochopitelné, že jsem tuto službu rozšířili i o krytí léčení v souvislosti s Covidem. Děláme maximum pro to, aby ochrana zdraví a peněz naších klientů byly jednou z našich priorit,“ říká Ondřej Rušikvas, provozní ředitel CK Blue Style.

Autor: Shutterstock

S CK Blue Style si tak užijete skutečný relax, ať už to bude kdekoliv. Můžete se v klidu opalovat na lehátku, koupat v moři či bazénu, využít wellness služeb, vychutnat si výborné jídlo, podniknout dobrodružný výlet nebo se věnovat sportu.

All inclusive dovolená má navíc tu výhodu, že se nemusíte starat kdy, kde a za kolik se najíte. Občerstvení máte vždy na dosah v hotelové restauraci. V každé zemi a někdy i hotelech lze očekávat trochu jiné služby, standardem je však zahrnutí snídaně, obědu a večeře. Někdy bývají součástí i nápoje nebo skromné občerstvení v průběhu dne. Tento typ stravování se hodí zejména pro ty, kteří jedou na dovolenou hlavně za odpočinkem - za koupáním a opalováním u hotelového bazénu nebo blízké pláže. Nabídka jídel bývá pestrá, naleznete v ní místní speciality i pokrmy přizpůsobené turistům. V některých hotelech se dokonce konají tematické večery s místními lahůdkami, což může být nezapomenutelný zážitek.

Pokud chcete podpořit své zdraví nejen pořádným odpočinkem, ale i dobrým zdravým jídlem, z nabídky all inclusive si určitě vyberete. A dopřát si jednou za čas nějaké to pokušení jako zákusek nebo zmrzlinu vám jistě také neuškodí.

Autor: Shutterstock

Další výhodou je, že máte už při koupi dovolené pod kontrolou částku, kterou za jídlo utratíte. Zájezdy all inclusive navíc vůbec nevychází draho, stačí si vybrat z last minute nebo first minute nabídky a často ještě ušetříte.

Dopřejte si relax a pojeďte na dovolenou s CK Blue Style načerpat novou energii a doplnit vitamín D při opalování na pláži. Stačí si jen vybrat ten správný zájezd podle vašich představ, zabalit si a vyrazit!

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.