Děťátko se narodilo o tři měsíce dřív. Jak vypadá rok od porodu? To je podívaná… | Moje zdraví

Děťátko se narodilo o tři měsíce dřív. Jak vypadá rok od porodu? To je podívaná…

11. června 2018 • 20:15

Narození potomka před termínem je pro milující rodiče stresující skutečností. Jen těžko se mohou úplně oprostit od obav, zda se to nepodepíše na jeho vývinu, zdraví… Nezbývá, než se modlit či věřit v kvality současné medicíny. Nebo obojí.

Ward Miles se narodil v polovině šestého měsíce a vážil necelých 700 gramů. Boj o holý život sváděl na jednotce intenzivní péče dlouhých 107 dní. Týdny to nebyly těžké jen pro miminko, ale samozřejmě též pro jeho rodiče. Maminka s ním veškerý čas trávila v nemocnici.

Svou rodinu pečlivě sledoval i otec nedonošeného hošíka Benjamin Scot Miller, který vytvořil video, jež zachycuje život synka od předčasného příchodu na svět. Jeho záznam dokumentuje všechny klíčové okamžiky, dojemné i krásné chvíle, které společně prožili. A to až do chlapečkových prvních narozenin, kdy by už nikdo nepoznal, že prošel takovým těžkým obdobím.

Jak se můžete PODÍVAT ZDE NA VIDEU, Ward si užívá batolecích radovánek jako každé stejně staré zdravé děcko. Je to opravdu moc pěkná podívaná…

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.