Děsivá nehoda: Voda z ohřívací láhve roztavila dívce prsní implantáty | Moje zdraví

Děsivá nehoda: Voda z ohřívací láhve roztavila dívce prsní implantáty

18. srpna 2018 • 06:00

Nadine Fosters z Pulborough ve West Sussexu pracovala jako modelka, ale s její kariérou je zřejmě konec. Může za to nahřívací láhev.

Když se Nadine snažila lahev po naplnění zavřít, vytryskla na ni horká voda a mladou dívku opařila. Kromě kůže byly postiženy i její prsní implantáty, které si nechala voperovat ve svých 18 letech, aby její křivky více odpovídaly požadovanému trendu krásy. S implantáty do osudné nehody neměla žádné potíže.

„Mému snoubenci Kylovi nebylo dobře a třásl se. Chtěla jsem mu připravit nahřívací láhev. Když jsem ji zavírala, vystříkla vařící voda přímo na mě,“ popisuje děsivé chvíle Nadine.

„Měla jsem tričko s výstřihem, vařící voda zasáhla přímo mou hruď. Bolest byla tak děsivá, že jsem v samém šoku netušila, co se stalo. Myslela jsem, že mám jen horké mokré tričko. Vzpamatovala jsem se, až když mi na kůži začaly naskakovat puchýře,“ dodává.

Uzdravit se před svatbou

Po studené sprše byla dívka převezena do nemocnice. Kromě pokožky značně utrpěly i prsní implantáty. Začaly se rozpadat.

Dodnes má Nadine vážné jizvy a pečlivě pečuje o pokožku, aby zmírnila následky nehody. Doufá, že se jí podaří uzdravit ještě před svatbou, kterou má s Kylem naplánovanou na příští rok.

"Jsem šťastná, že už netrpím bolestmi a nedošlo k žádnému trvalému poškozené mého zdraví, ale jizvy ve výstřihu se podepisují na mém sebevědomí,“ vysvětluje Nadine.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.