Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Jak účinně zatočit se stresem? Pomůže Vám AVS přístroj. Zlepší spánek, zklidní nervy

31. března 2022 • 14:00

AVS přístroj má vynikající účinky: odstraní stres a únavu během minut nebo rychle eliminuje deprese, úzkosti a nespavost. Snižuje vysoký krevní tlak, zlepšuje koncentraci a učení, dobře si poradí s ADHD a užitečný je i na podporu imunity, což se projevilo právě při epidemii covidu.

Biomedicínský AVS přístroj se skládá ze speciálních brýlí, sluchátek a ovládací jednotky. Vyberete si příslušný program, například „Rychlá eliminace stresu“, a spustíte start. Brýle a sluchátka vysílají frekvenci, která přeladí mozek a biorytmy. Během minut cítíte, jak vás opouštějí stresové myšlenky a začíná nastupovat stav duševního klidu, nadhledu a dobré nálady. Obdobné je to u dalších účinků. Nemusíte se přitom obávat techniky – ovládání je skutečně velmi jednoduché a používání příjemné!

Video se připravuje ...
Podívejte se na tipy, jak rychleji usnout.VIDEO 

Vědci při vývoji AVS technologie zodpověděli, proč lidé ve vlaku rádi usínají. Údery kol o kolejnici totiž pulzují v poměrně pomalé frekvenci. A ta je v mozku vyhrazena pouze pro spánek. „Pokud budete vystaveni pomalé světelné a zvukové frekvenci, mozek se na ni přeladí a vy automaticky usnete,“ vysvětluje americký vědec Thomas Budzinski, Ph.D., který se vývoji AVS věnoval jako jeden z prvních v rámci výzkumu NASA. Technologii AVS (audiovizuální stimulaci) vyvíjelo několik set vědců včetně dvou nositelů Nobelových cen. Nejvyužívanější jsou programy pro eliminaci únavy, nespavosti, depresí, vysokého krevního tlaku a také stresu. To je podle lékařů, např. MUDr. Jana Pirka, klíčové, protože stres zhoršuje přes 70 % nemocí.

AVS přístroj odstraní během minut těžký stres a poskytne tak hlubokou relaxaci, že se uživatelé cítí odpočinutí jako po hodinách kvalitního spánku – bez únavy a stresujících myšlenek.

Uživateli nejoceňovanější účinky:

  • Okamžité odstranění stresu a únavy.
  • Rychlá a definitivní náprava nespavosti, depresí, úzkostí.
  • Získání nadprůměrné psychické odolnosti.
  • Snížení vysokého krevního tlaku, pomoc při ADHD, silnější imunita.
  • Lepší fungování mozku, koncentrace, rychlejší učení.

Doc. MUDr. Vladimír Kříž, bývalý místopředseda České fyziatrické společnosti: „Pomocí jednoho z AVS přístrojů, které vlastním, bojuji úspěšně například s nespavostí. Tělo relaxuje, a tak se přirozeným způsobem zbavuje stresu. Stejným způsobem se někteří lidé léčí z vysokého krevního tlaku, migrén, prostě malých velkých nemocí, které nám denně komplikují život.“

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.