Živý Ken začal protestovat. Neuhodnete proti čemu | Moje zdraví

Živý Ken začal protestovat. Neuhodnete proti čemu

20. února 2018 • 09:32

Muž či žena? Blázen či krasavec?

Tento chlapík zásobuje fanoušky po celém světě novinkami ze svého bizarního života. Posledních několik let věnoval drastickým úpravám svého vzhledu. Utratil miliony korun, aby se pomocí plastických zákroků proměnil v „živého“ Kena. Plastový přítel slavné panenky Barbie se totiž stal jeho ideálem krásy.

Jenže Rodrigovo tělo, které absolvovalo více než 60 plastických operací a více než sto kosmetických zákroků už nemůže takový nápor vydržet. Tělo chátrá a začalo se i rozpadat. Po jedné z operací nosu tělo odmítlo silikonový štěp, rána začala hnisat a kus nosu Rodrigovi upadnul. Vypadaly mu i zuby a svaly, které má sice na oko vypracované, nefungují, jak mají.

Lékaři ho před dalšími zákroky důrazně varují, ale to Rodriga zjevně netrápí. Naopak. Jako první muž si nechal odstranit několik žeber, aby měl útlejší pas.

Pětatřicetiletý Brazilec, který jako model vydělává hromady peněz, se snaží neztrácet pozornost médií. Nedávno oznámil, že má nyní v plánu upravit svůj již tak děsivý vzhled tak, aby se podobal panence Barbie.

Problematika obou pohlaví zřejmě nedá tomuto plastikami znetvořenému muži spát, proto nafotil kampaň, která má upozornit na problematiku stereotypního rozdělování na muže a ženy.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.