Žena si dala vytetovat obočí. Dopadlo to katastrofálně! | Moje zdraví

Žena si dala vytetovat obočí. Dopadlo to katastrofálně!

2. srpna 2017 • 08:00

Chtěla mít krásné obočí, a tak se rozhodla, že si jej nechá vytetovat. Jenže po návštěvě kosmetického salonu došla k závěru, že to byla její největší chyba, které se mohla kdy dopustit. Co se stalo? 

Australanka Amanda Coats se rozhodla nechat si vytetovat obočí, aby se už o jeho úpravu nemusela starat. Jenže kdyby věděla, jak to dopadne, určitě by si to raději rozmyslela. Druhý den ráno se totiž probudila a viděla krev na svém polšáři. Ihned utíkala k lékaři, protože obočí měla celé zarudlé a nateklé. Nemohla ani řídit, oteklé měla totiž i oči. 

"Strašně to bolelo, bylo to, jako by se mi někdo snažil odstranit kůži," říká. Bála se toho, že jí zůstanou jizvy. Ačkoliv jí v salonu, kde proceduru podstoupila varovali, že se může objevit reakce, ale toto nečekala. Do obočí se jí totiž dostala infekce a kůže kolem obočí se jí celá sloupla. 

Podle salonu je to jen reakce na pigmentovou barvu, která byla použita. Ovšem Amanda svým příkladem chce všechny ostatní ženy donutit přemýšlet nad tím, jestli je nutné tyto zrášlovací procedury podstupovat a vystavovat se přitom riziku. 

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.