VIDEO: Žena plete šály během menstruace, klubko vlny má přitom ve vagíně | Moje zdraví

VIDEO: Žena plete šály během menstruace, klubko vlny má přitom ve vagíně

Video se připravuje ...
4. listopadu 2017 • 12:00

Śílená ženská, co patří do blázince nebo umělkyně, která už neví, jak na sebe přitáhnout pozornost? Posuďte sami!

Ruční práce se zase pomalu vracejí do módy. Pletení a háčkování se věnuje stále víc mladých žen. Ručně vytvářené módní doplňky jsou zase trendy.

Australská umělkyně Casey Jenkins ale povýšila tenhle koníček na ještě vyšší level. Nedělá to jen pro zábavu. Dokonce ani proto, aby zahřála celou rodinu. Ale pro vlastní uspokojení. A to doslova.

Její „Vaginal Knitting“, jak metodu nazývá, totiž slouží nejen k výrobě slušivých doplňků, ale také jako zaručená cesta k orgasmu.

Klubko má Australanka zavedené přímo ve vagíně a jak se vlna během pletení odvíjí, zažívá Casey orgasmus. • Autor: casey-jenkins.com

Že nechápete, jak jí může takové pletení vzrušovat? Snadno. Mladá Australanka si totiž klubko vlny pokaždé zavede hluboko do vagíny, a jak se během pletení odvíjí, dosahuje Casey příjemných zážitků. 

V minulosti se umělkyně dokonce rozhodla na pletené šále ztvárnit celý měsíční ženský cyklus a dílo pak vystavit. V rámci své prezentace tak denně po dobu osmadvaceti dnů pletla, a to dokonce i před publikem.

"Je to příjemné, problém ale nastává během menstruace. Ta dělá pletení mnohem těžší, protože je vlna mokrá a musím za ní více tahat,“ říká umělkyně a dodává, že jediné, co je na její práci nepříjemné, je to, že během pletení nemůže vstát a odpočinout si," prozradila.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.