Video, které musíte vidět! Polonazí sexy hasiči pózují s roztomilými štěňátky | Moje zdraví

Video, které musíte vidět! Polonazí sexy hasiči pózují s roztomilými štěňátky

Video se připravuje ...
16. října 2017 • 14:00

Věřte, že shlédnutí tohoto videa stojí rozhodně za to. Při pohledu na svalnaté chlapíky nahoře "bez" se vám zatají dech.

Při pohledu na jejich vysportovaná těla vás možná napadne, že si tihle krasavci zřejmě na živobytí vydělávají striptýzem. Rozhodně by bylo na co se dívat. Směle by totiž mohli soupeřit i s pověstnými Chipendales. Ti ostatně také často při své práci oblékají uniformy. Ať už právě ty hasičské, nebo třeba policejní.

Pravda je ale úplně jiná. Jde totiž o skutečné hrdiny. Australské hasiče, kteří každý den nasazují své životy v boji s plameny. A při své práci musí často zachraňovat nejen lidské životy a jejich obydlí, ale také domácí mazlíčky.

už poněkolikáte nafotili australští hasiči kalendář spolu s roztomilými štěňátky. • Autor: australianfirefighterscalendar.com/Internet

A protože jde o muže, kteří mají srdce na správném místě, rozhodli se svá pravidelným cvičením zocelená těla využít pro dobrou věc. Již od roku 1993 pravidelně vzniká ženami toužebně očekávaný charitativní kalendář. A peníze získané jeho prodejem jdou především na popáleninová centra v dětských nemocnicích. Za ty roky jde o nezanedbatelnou částku, blížící se k jednomu a půl miliónu dolárů.

Loni se ale australští hasiči rozhodli svůj sex-appeal využít ještě jinak. Kromě klasického kalendáře, v němž pózují sami, nafotili ještě dva další. Jeden s divokými zvířaty, která jsou požáry také často postižena, další pak s roztomilými štěňátky. A jak vás už asi napadli, i v tomto připadě jde výtěžek na dobrou věc. Získaná částka letos, stejně jako loni, poputuje do záchranné zvířecí stanice RSPCA.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.