Umělé panny nebo živé prostitutky? O které je větší zájem? | Moje zdraví

Umělé panny nebo živé prostitutky? O které je větší zájem?

Umělé panny nebo živé prostitutky? O které je větší zájem?
Dvě Evropanky a tři Asiatky. Ze silikonu. Vybrete si... • Autor: profimedia.cz
19. prosince 2017 • 09:09

Japonské silikonové sexy panny se staly velkými konkurentkami živých prostitutek.

Nevěstinec Lumidolls ve španělské Barceloně láká zákazníky na novinku. Kromě živých lehkých dam, nabízí i jejich umělé konkurentky. Nyní jich pracuje v Lumidolls pět. Dvě mají vzhled Evropanek, tři jsou Asiatky.

Umělé panny se po počátečním ostychu zákazníků staly brzy velmi oblíbené. Za čas strávený s touto umělou dámou si veřejný dům účtuje poplatek 120 eur za hodinu, tedy přibližně 3000 korun.

Ve veřejném domě Kontakthof v metropoli Rakousku mají již s umělou sexy pannou japonské výroby dostatek zkušeností. Fanny, jak jí říkají, je tak populární, že bývá rezervovaná i několik dní dopředu.

Úspěch této dámy tkví patrně v tom, že plní mnohá sexuální přání, jelikož si ji lze nastavit do rozličných poloh. Přesně podle přání zákazníka.

Fanny je prezentována jako „mladá, sexy, se štíhlou postavou a chlípnými prsy“ a láká vážné zájemce  sdělením, že „po každém použití jsem důkladně vyčištěna a vydezinfikována.“

Proč dávají někteří muži větší zájem plastové panně před skutečnou ženou? Psycholog Gerti Senger tvrdí, že pro tyto muže je podstatné, co všechno mohou s pannou dělat. „A za druhé ji nemusí sdělovat, co je vzrušuje, což by bylo u živé prostitutky třeba,“ dodává.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.