Neuvěříte, co dělala tato luxusní prostitutka v dětství. | Moje zdraví

Neuvěříte, co dělala tato luxusní prostitutka v dětství.

1. prosince 2017 • 06:00

Premiantka třídy? Rebelka?

Tahle dáma se živí nejstarším řemeslem na světě. Sedmadvacetiletá luxusní prostitutka Victoria Guardiola má k tomu své důvody. Potřebuje splatit nemalou částku peněz. Není hazardní hráčkou. Peníze vložila do změny pohlaví.

Victoria ze španělského města Castellon se totiž narodila jako chlapec. Malý Viktor měl zpočátku dětství jako jeho vrstevníci. Když začal dospívat, brzy zjistil, že s jeho vzhledem není něco v pořádku. Že žije v jiném těle, než se cítí uvnitř být.

Rozhodl se pro změnu pohlaví. Již v 17 letech začal s hormonální terapií a změnil si jméno.

O čtyři roky později, v březnu 2010 byla Victorie připravena podstoupit první velký operační zákrok, plastiku vagíny. Operace ji stála přibližně 400 tisíc korun. Victoria, mladá a zoufale bez peněz, se však rozhodla jít za svým snem a zadlužila se. Splácet vysoké částky může prý jen díky prostituci, kterou si zvolila jako druh obživy.

"Prostitucí se živím od svých 19 let, díky tomu jsem si mohla dovolit další operace,“ říká Victoria, která vystupuje pod jménem Tranny Doll.

"Jako prostitutka se cítím dobře. Už jsem toho hodně dosáhla. Pravda je, že existují i jiná povolání.  Ale já pravidelné zaměstnání, normální práci, nechci. Na prostituci jsem si zvykla,“ dodává Victorie.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.