To musíte mít! Pupek na zip je poslední módní hit | Moje zdraví

To musíte mít! Pupek na zip je poslední módní hit

23. září 2017 • 14:00

Jste rádi středem pozornosti? Rádi šokujete okolí? Chcete přitáhnout pohledy kolemjdoucích žen? Pak je tahle ledvinka určena přímo pro vás!

S neobvyklým výrobkem pro muže se smyslem pro humor přišel sedmadvacetiletý pracovník reklamní agentury z Londýna Albert Pukies. Jde o tradiční ledvinku s poněkud netradičním designem.Tím je realistický foto potisk znázorňující holé břicho. Chupaté, holé, opálené... Vybírat můžete hned z několika variant. Nechybí dokonce ani špekaté, připomínající vyfouklou duši od traktoru.

"Ledvinku jsem nazval Dadbag. Myslím, že hodně z nás touží po pořádném pivním mozolu, který mají naši otcové, bojíme se ale zdravotních rizik, které jsou s takovou postavou spojené. Dlouho jsem přemýšlel, jak by se to dalo vyřešit, až jsem na to přišel. A zrodila se tahle ledvinka. Teď už můžu mít tělo pořádného chlapáka kdykoliv se mi zachce," svěřil se novinářům Pukie.

Mladý Angličan vyrobil zatím jen několik prototypů a jejich fotky zveřejnil na internetu. Netušil, jakou odezvu to vyvolá. Během pár dnů se z nich však stal virální hit sdílený miliony lidí po celém světě. A to nemohlo ujít pozornosti výrobců, kteří už prý autora kontaktovali. Brzy tak možná uvidíme tuhle ledvinku na pultech obchodů.

S netradiční ledvinkou kolem pasu určitě vzbudíte pozornost. • Autor: Profimedia

Devadesátky znovu na scéně

I když se ledvinka kolem pasu dlouhé roky řadila k neodpustitelným módním prohřeškům, vrací se znovu na výsluní. Poslední roky ji opět můžete spatřit na těle celebrit, nechybí na přehlídkových molech. Své modely už představily známé návrhářské domy jako je Gucci, Armani, Burberry, Calvin Klein.

Popularita ledvinky tak raketově vzrůstá. Oblíbili si ji především mladí lidé, ve věku do třiceti let. A to hlavně kvůli její praktičnosti. Po ruce totiž můžete stále mít mobil, peněženku, i sluneční brýle, aniž by vás to jakkoliv omezovalo v pohybu.

Co říkáte, pořídíte si taky jednu?

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.